ghostvs 8 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze moj motor je na prodaju. Suzuki GSX 750F 2001 godiste, 38.000km, Motor je kompletno servisiran kod Saleta iz Bele Crkve, Novo : lanac i lancanici, lanac bregaste, semering vile, ulje i svi filteri (gorivo, ulje, vazduh), ulje za kocnice, plocice prednje i zadnje, svecice, gume obe BT 021. Ja nisam neki majstor ali za stanje motora mozete se obratiti majstor Saletu cena je 4.000€ Registracija istice u Avgustu 2009. Nikola Mijatovic 063/662-850 Uz motor ide i nov kofer Givi 39l, dve kacige FM polovne (S,M), jakna i pantalane Dinese (noseno dve sezone XXL). E pa ovako, specijalna akcija od sutra narednih 10 dana, znaci do 01.11.2008 godine moj motor kosta 3.000€ s tim sto ce naredni vlasnik morati da promeni diskove i plocice. Mislim da za ove pare ne moze da se nadje ovakav motor nigde. Moram da napomenem da motoru nista ne fali vec jednostavno necu vise da ulazem posto hocu nov, neka sreca odluci ako ode u narednih 10 dana ode ako ne sredicu ga i ostace kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 619 Napisano Maj 28, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da je motor u exta stanju i da je nikola picajzla kad je u pitanju održavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao nov, svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju, prvi post je izmenjen, AKCIJA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Akcija prosla, motor sredjen, ostaje kod mene. Sad ga nedam ni za 4.000€ ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 35 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...