grof 662 Napisano Maj 27, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Neki će me smatrati Mirko Alvirović wannbe-jem ali sam imao sreću da u jednom momentu posedujem dve motora svojih snova pa reših da sa vama podelim ovo iskustvo. Nemojte ovaj text smatrati ni pokušajem profesionalnog jer je sasvim subjektivan.Čisto kao podatak od početka druženje sa zzr-om u januaru sam prešao oko 6000km a sa zx za četiri dana 400km. Za zzr ljudi pričaju svašta, neukrotiv i sl., moje vidjenje je sledeće: nesumnjivo težak,po potrebi veoma brz ali i elastičan , za neku trku kroz krivine nije jer je ipak to turer. Gabariti ga čine malo ne praktičnim za grad ali za duže ture od srca preporučujem ( iskusnijima i fizički jačim). Nedaj bože da ga morate izgurati u rikverc uzbrdo sa parkinga. Kad sam preuzeo zx pomislih , bože što je mali, a u prvih par km dođe i bože što je ljut (to me je držalo do kraja druženja).Kočnice ogibljenje kao za stazu , extra koči ogibljenje tvrdo svaki kamenčić na putu osetiš, leži ko taxena marka . Sedište posle zzr-a baš tvrdo a i ausuh ispod repa ne godi u toplim danima , greje momački. Ubrzanja ..... hm pa kao da vas neko ispali iz praćke ali posle zzr zbog razlike u masi motora imate osećaj kao da letite na 10to brzincu ( stariji će se setiti tih biciklova) za mladje kao oni što se voze na tour de france.Zbog mojih gabarita sam konstantno u instrument tablu gledao kroz vetrobran odgore i čudio se kako su štedeli, pa je kvačilo tvrdo do bola (nema hidraulike na koju sam navikao) već sajla nema displeja u kojoj si brzini , te merača za gorivo , pa si osuđen na sijalicu za rezervu. Poslednje navedeno je najveća nelogičnost za civilnu upotrebu , rezervoar mislim 16l zapremine a motor troši oko 8l na 100km, poredeći sa zzr-ovih 26l i 5.5 na 100km. Što se tiče izgleda ( hm dali da spominjem) za zzr-om će se okrenuti samo pokoji matorac zaljubljenik , a nindža ... Nindža je švaler sve ga devojčice vole , ali im nebi bio u koži za duži put na onom što proizvodjač naziva zadnjim sedištem. Za kraj dali za nečim žalim , da , za tim što sam zx morao da prodam ,što ga nisam mogao zadržati ili da ga makar nisam prodao tako brzo (4 dana). Napomena ni jedan od ova dva motora nebi preporučio početnicima ni u kom slučaju. Evo i slika moja dva sna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9025 Napisano Maj 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3227 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan eh, ZZR je moj san kada sam bio mali... a i sada je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, kad ga pre prodade, a ja taman hteo da ti cestitam na novoj masini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan auuu druze koliko ti zavidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2918 Napisano Maj 27, 2008 Braveheart, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Uh procitao sam text u jednom dahu znaci vozio sam milion puta zzr600 nije normalno kako lepo ide a tek mogu zamisliti ovaj 1100 :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 27, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Lazo,ZZR je prelep A desetka me i ne privlaci nesto,nekako su mi ti novi R-ovi motori bez duse.Mozda i nije tako,to je samo moj licni utisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lazo,ZZR je prelep A desetka me i ne privlaci nesto,nekako su mi ti novi R-ovi motori bez duse.Mozda i nije tako,to je samo moj licni utisak Bas tako.Jeste ZX noviji, atraktivniji (nisam rekao lepsi ), bolji, ali...Trajace godinu-dve i procice.A ZZR traje i nakon15ak godina...I trajace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Volim udobne, masivne i skladno tome izvajane motore, a jedan od tih je i ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Maj 27, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Nemash pojma koliko je za mene bolji motor zzr 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zzr 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam sredo drugara koji vozi zx-10r, isturirao sam ga samo do neki 4 rpm, sunce ti sta je ono!Kakva snaga........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 662 Napisano Maj 28, 2008 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci slažem se sa vama ali i nindža ima prednosti, lagan ko stvoren za vrzmanje po gradu , vožljiv za obaranje dok koleno ne zapara asvalt , i meni jako lep onako namrgodjen. Mada moram priznati u meni ipak čuči malo pozer i seljak volim kako ga devojčice gledaju a i kako mu se pojedini momci dive i zavide ti na posedovanju istog, jbg hrani sujetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I od zzr-a moze uz malo farbe i maste da se napravi zajeban lik. onako iz potaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Maj 28, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Da vozim zx10 i da neko pored istog parkira zzr1100 mene bi bilo sramota Zx deluje kao mala plastichna igrachka pored zzr-a, bar meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Zeka je zeka.....jedini sportski ( tourer-sport tourer...kako god ) motor koji mi se zaista svidja. Leganda koja jos ne umire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2910 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 2789 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moze i ZZR-om da zapara koleno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa, sto ne bi moglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vidih temu zzr i zx10 pomislih u sebi grof nam se ponovi i reko sada cu da mu cestitam kad ono on ga vec i prodao,ja uglavnom volim iskljucivo kawine modele a kada bi nekada uzimao era to bi bila kawina 10 najlepsa desetka mi je ona prva iz 2005 i sestica takodje i 2005 636 ta dva motora su mi i dan danas najlepsi erovi koji su napravljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2039 Napisano Maj 28, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na ZZR-u mi se ne svidjaju samo zadnji migavci. Kad bih voleo taj tip motora, samo ZZR 1100. Na zalost, i on je mali za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 217 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Na ZZR-u mi se ne svidjaju samo zadnji migavci. Kad bih voleo taj tip motora, samo ZZR 1100. Na zalost, i on je mali za mene. A meni baš kontra. ;D Krećem da pišem kako su takvi repovi izumrli a sviđaju mi se i vidim tvoj komentar. Kolega ima ZZR600 (bivši Bambijev) i stalno ga očijukam. Sviđa mi se. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...