Jump to content

Moto Zajednica

Bos moto oprema

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A

Našao sam na sajtu speedmoto.de moto BOS odela po 149e,plaćanje isključivo paypal.Da li neko ima iskustva sa ovom firmom,da nije neka prevara?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1169 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
On 1. 3. 2020. at 20:25, JohnyBravo je napisao:

Kupio sam i ja pantalone u Rumi, Bos sive, to su ove na slici. Pantalone su odlicne, skoro kada je bilo oko 5-6 stepeni vozio sam nekih 30km, odozdo samo ulozak od pantalona, nikakvi podlejeri ili sta vec. Pokazale su se odlicno, nije bilo hladno, mozda onako prohladno. Pantalone su iznenadjujuce dobre za tih nekih 80e koliko sam ih bese platio. Imaju i nekakve luftere spreda i pozadi, mada meni ne vrse nesto posao. Vozio sam u njima i proslo leto, naravno bez postave, e to je vec druga prica, ume da bude vrucina u njima iako su sa mesh postovaom (ovo uzmite sa rezervom jer ja nisam bas merodavan kada mi je uvek toplo i vrucina). Lik koji prodaje je i vise nego ok, sve je ispostovao, sam mi je slao slike pantalone, isao da ih ponovo premerava kako bi bili sigurni u velicinu.... Za te pare odlicna muzika!

pantalone.JPG

Uzeh ja ove pre negde. Za hladnije vreme top, cim je preko 19-20°C, zlo i naopako, skinuo termo postavu al ne vredi i gace budu mokre koliko je vruce u njima. Valjda imaju neku kisnu postavu u sebi koja se ne skida pa ne dise materijal. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja