Elmilorad 248 Napisano April 9 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam na sajtu speedmoto.de moto BOS odela po 149e,plaćanje isključivo paypal.Da li neko ima iskustva sa ovom firmom,da nije neka prevara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1743 Napisano April 21 Drug član, 1169 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 3. 2020. at 20:25, JohnyBravo je napisao: Kupio sam i ja pantalone u Rumi, Bos sive, to su ove na slici. Pantalone su odlicne, skoro kada je bilo oko 5-6 stepeni vozio sam nekih 30km, odozdo samo ulozak od pantalona, nikakvi podlejeri ili sta vec. Pokazale su se odlicno, nije bilo hladno, mozda onako prohladno. Pantalone su iznenadjujuce dobre za tih nekih 80e koliko sam ih bese platio. Imaju i nekakve luftere spreda i pozadi, mada meni ne vrse nesto posao. Vozio sam u njima i proslo leto, naravno bez postave, e to je vec druga prica, ume da bude vrucina u njima iako su sa mesh postovaom (ovo uzmite sa rezervom jer ja nisam bas merodavan kada mi je uvek toplo i vrucina). Lik koji prodaje je i vise nego ok, sve je ispostovao, sam mi je slao slike pantalone, isao da ih ponovo premerava kako bi bili sigurni u velicinu.... Za te pare odlicna muzika! Uzeh ja ove pre negde. Za hladnije vreme top, cim je preko 19-20°C, zlo i naopako, skinuo termo postavu al ne vredi i gace budu mokre koliko je vruce u njima. Valjda imaju neku kisnu postavu u sebi koja se ne skida pa ne dise materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...