Joseph B. 142 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktor&ekipa! Mi smo se upoznali onako u kacigama posle tunela Ucka ( mislim da smo tamo...). Ako se secas, dva Transalpa i jedna Jawa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 28, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktor&ekipa! Mi smo se upoznali onako u kacigama posle tunela Ucka ( mislim da smo tamo...). Ako se secas, dva Transalpa i jedna Jawa. Kako se ne bih secao takvih putnika!!! Bas sam vas pitao kakav je put preko Ogulina! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kakva priroda,koja voznja kakvo putovanje i druzenje odlicno prelepo svaka cast ovo sledece godine nadam se da nesu propustiti putopis je odlican,kolege koliko ste kilometara napravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 28, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan kakva priroda,koja voznja kakvo putovanje i druzenje odlicno prelepo svaka cast ovo sledece godine nadam se da nesu propustiti putopis je odlican,kolege koliko ste kilometara napravili Kod mene na satu je bilo 2150 km kad sam se vratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
superhelena 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva priroda,koja voznja kakvo putovanje i druzenje odlicno prelepo svaka cast ovo sledece godine nadam se da nesu propustiti putopis je odlican,kolege koliko ste kilometara napravili Kod mene na satu je bilo 2150 km kad sam se vratio. a kod nas 1750km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chamo 4 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Doctore (kume-brate) sta da ti kazem sem da si mnogo skratio ovo sveobuhvatno iskustvo. Ekipa je skupljena "[move]s'konca i konopca[/move]" ali to je imalo svoju specificnu draz. Dobro je da je na kraju sve O.K. kad imas mahnitu ekipu. Poruka crnogorcima da cemo da ih pokupimo sledece godine, pa sa njima uz Jadran, a u povratku malo sa nama nazad. STAAARI ROKERI su iskusno priredili ovu zgodu. Dali su svoj maximum i po 25 sati dnevno. Svaka cast. Do godine na istom mestu, u vecem broju, vise dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 67 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Doctore (kume-brate) sta da ti kazem sem da si mnogo skratio ovo sveobuhvatno iskustvo. Ekipa je skupljena "[move]s'konca i konopca[/move]" ali to je imalo svoju specificnu draz. Dobro je da je na kraju sve O.K. kad imas mahnitu ekipu. Poruka crnogorcima da cemo da ih pokupimo sledece godine, pa sa njima uz Jadran, a u povratku malo sa nama nazad. STAAARI ROKERI su iskusno priredili ovu zgodu. Dali su svoj maximum i po 25 sati dnevno. Svaka cast. Do godine na istom mestu, u vecem broju, vise dana. "Do godine Vise dana" je klucna recenica (bar sedam), dobri moj Čamo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam i pitam se DOKLE BRE..! ;D :o ;D sada mi je josh gore shto ne podjoh... no,bice ssledece god. znam ljude...pozdrav ekipi i KUMU ...sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Poruka crnogorcima da cemo da ih pokupimo sledece godine, pa sa njima uz Jadran, a u povratku malo sa nama nazad. Do godine na istom mestu, u vecem broju, vise dana. Dogovoreno!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jun 1, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Umalo sa zaboravim, sve pohvale Superhelleni za dodatak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jun 5, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da dodam i mapu putovanja. Jedva sam provalio kako se kopira, do nekle! Mozda neki detaljcici mape nisu bas, bas tacni zato sto je verzija Auto-route iz 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da nije bilo ove nove teme za Umag 2012 nebi ni znao za ovaj putopis koji mi se jako svidio. Doktore svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I da ti to nisi napisao.. osta i ja uskraćen za motopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo ti plus i Sretan ti Uskrs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 15, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, nadam se ove godine, da se vidimo na skupu u Umagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...