Pablo 1672 Napisano Maj 17, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kuku lele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 17, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan "CCunak" od kamiona navukli na postojeci... Ali ispal dobra fotka :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 17, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ala njemu leze u desnu krivinu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 17, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kako OVO dobro izgleda :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam i ja sliku, ali ovo ja sam slikao. Nije toliko brutalno, ali opet to je bio kod nas. Auspuh od traktora :!: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 18, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Napraviæu auspuh od kazana za bojler. Prohromski. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 18, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto je tesko kad neko ima problema sa potencijom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...