sashac 8204 Napisano Decembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Touring pantalone i jakna,troslojne,uzeh samo pantalone,jakna narucena stize u januaru.Pantalone su odlicne.Ja uzeo crni komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jakna31000,pantalone 25000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Decembar 31, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ne prodaješ ništa, samo se hvališ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Jupiter je napisao: Aha, ne prodaješ ništa, samo se hvališ... ahaaam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Rodjo, sve naj, ali sad kad krenes da masiras sve redom u tim lonama, ima da se znojimo kako nismo ni znali da mozemo. Zdravlje, Zdravlje, Zdravlje i samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 1, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahah,vala bi se u njima znojio za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kipio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 1, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Barel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidplex 7 Napisano Januar 6, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Kawasaki Versys 650LE 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo sashac. Oxford oprema je otkriće za mene, mislim na odnos cena- kvalitet. Kupio sam Oxford Toledo air mesh pantalone u veličini xl s obzirom da su Revit i Hein Gericke pantalone koje imam te veličine. Čini mi se da su veličine malo komotnije u odnosu na pomenute, kao da su za broj veće i da ću pokušati sa L veličinom iako mi Srđan iz Barela kaže da se veličine u principu podudaraju. Inače sam visok 182cm i težak oko 98kg. Kakva su vaša iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 6, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam imao njihovu koznu jaknu,i bila je vrhunska...ali bas.Sad sam uzeo ovaj komplet,zaista je kvalitet odlican.Za ove pare mogao bih da kupim samo revit jaknu.Uzeo sam L pantalone,na visinu 185,i tezinu 93.I taman.Stari i veoma kvalitetan engleski brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidplex 7 Napisano Januar 6, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Kawasaki Versys 650LE 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ipak ću ih zameniti za L... nadam se da ću do leta i ja imati 93kg ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Januar 10, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @sashac vidim gore na fotografiji da si ti nosio Oxford RP5, zanima me koliko je leti prijatna iz tvog iskustva?Kupio bih jednu jaknu za po gradu i mnogo mi se dopao ovaj Oxfordov model Strada, deluje mi vrlo slicno ovoj koju si ti imao (ili imas i dalje).Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 10, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je vozio leti,skroz ok...skuvas se jbg,nije bas za 30+,ali zasticen si... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jasha iz kompleta,a i rukavice... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @sashac I kakvi su utisci nakon par meseci upotrebe odela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je utisak o rukavicama? Jel su isto iz Barela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5578 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kolega nije vise na forumu.Izvinite ako gresim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5578 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Elem da prenesem iskustva kolege Sashac. Komplet je testiran u svim meteo uslovima,od +38 do 0 stepeni.Kad se skine topli i kisni sloj, dobije se zaista upotrebljiv disuci komplet za vrucine.Dzepovi na pantalonama se podignu i ispod njih je mash sloj tako da se dobije velika povrsina za luftiranje.Gornji deo je prepun zaista velikih otvora-luftera pa se dobije odlicno provetravanje.Zimu ne osetite u ovom kompletu.Komplet trpi dosta jaku kisu.. Sve preporuke. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5578 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...