tall rider 5 Napisano Decembar 29, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec rekao,visok sam 189 cm i zelim da kupim svoj prvi motor. U planu mi je bio sprint pulser 125. Da li bih se uklopio uz ovaj motor i da li bi izgledao smesno na njemu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 189 nije visoko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 30, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan proveri ovde prema motoru i tebi kako ce to da izgleda: http://cycle-ergo.com/ srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Decembar 30, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislis nizak si 189 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tall rider 5 Napisano Decembar 30, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam puno ste mi pomogli 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Decembar 30, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce sve sem gs-a biti kao piletu sise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Decembar 30, 2019 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan E sad je GS neka mera, a izgleda ko autobus, veći od Peglice, naročito adventure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan https://cycle-ergo.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 31, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Do 125 cm samo varaderoПослато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9847 Napisano Decembar 31, 2019 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Gold Wing da ne brineš kako ćeš izgledati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 31, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, brdy said: Do 125 cm samo varadero Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Potpisujem. Prvi put kad sam video Varadera 125 uzivo vozio ga je momak visi od mene (ja sam oko 185 cm) i ne da nije delovao smesno, nego ja dok se malo bolje nisam zagledao u motor nisam ni skapirao da je 125 kubika u pitanju. Deluje mnogo ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Decembar 31, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Sprint Challenger. 250 kubika, čoper, dug je 2.4 metra. Samo pazi, ako ti je prvi motor, da znaš da je slab za upravljanje. Teško se skreće sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 7, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan idi srcem buraz uzmi to sto si uvek prizeljkivao ostvari san sta mene briga kako izgledam u ocima drugih ako sam ja srecan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 7, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor kupujes da bi se drugima dopao batali se ovog zanata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Januar 7, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam gledao i razmišljao koji motorić da kupim. Znao sam šta mi se svidja i onda sam počeo da gledam te modele, za viraga sam nalazio podatke kako je mali i kako čovek ružno izgleda na njemu ako je viši od 175, ja imam 183 i kada sam seo na njega posle mašine u auto školi (mana850) ja sam imao osećaj kao da sam na bajsu koliko je bio lagan i tako mi je ulivao neku sigurnost, odmah sam se zaljubio u moju jamahicu. Ne zanimam me kako drugima izgledam i kako me dozivljavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @lestra Pomeri se s mesta kume! Pu pu pu pu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...