sashac 8204 Napisano Decembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je ganc nova,nenosena,original.Prelepa.Pretopla.Crna boja.Model od ove godine.xxl velicina.200 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i naravno za kolege novogodisnji popust 150 evra je cena.Ajd da ne stoji nova jakna placena 35000 na popustu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Smrsao sam 15 kg,jebi ga bila bi mi dobra sa 106 koliko imadoh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Maneken ! Ako je ne prodas, naucicu te ja kako da vratis kilograme pa ce ti opet biti taman 3 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 29, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Po slici bi rekao da ces i farmerke uskoro da prodajes 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 29, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam pobacao,i kupio nove...Ove za po kuci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 29, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je extra povoljna ponuda,...ali bas.Kupio danas drugu u Tomiju...ne pitaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11613 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga,za nas bruslijeve od 70 i kusur kg nikad nista nema ovako dobro,jedino iz tvoje ponude sto mi je pasovalo bila jakna za cerku koju sam uzeo,ovo je stvarno dobra ponuda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Decembar 29, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E Sale da nisam uzeo sebi jaknu sad bi bila kod mene, verovatno odgovara mojim manekenskim merama Mada si me sa ovim popustom zagolicao kao i svaki put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 30, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost velika mi je, inače bi je uzeo odmah, obožavam perjane jakne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZEMZEM je napisao: E Sale da nisam uzeo sebi jaknu sad bi bila kod mene, verovatno odgovara mojim manekenskim merama Mada si me sa ovim popustom zagolicao kao i svaki put Naravno da ces da je uzmes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Decembar 30, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan a od žene posle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 30, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^Masnice izblede, prelomi zarastu, a jakna ostaje... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 1, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ah da...prodata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...