InkaBar 8 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Agregat u dobrom stanju, na samom motoru potrebno manje doterivanje (sediste, gume amortizera, malo rdje...). Nov akumulator, platine, svecice, ulje, sve sajle zamenjene, paknovi... Cena je 300e fiksno i HITNO!!! 0643016838 Zvati posle 15h. Zemun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan E najnowiji info: Motor je u nedefinisanom raspolozhenju (oce radi/nece radi) i zaista nemam wishe zhiwaca da se zezam sa njim pa sam definitiwno odluchio da ga se reshim i podarim swoje brige nekome iskusnijem sa Jawama... Cena 200e. Odmah. A da, sa papirima se swe u redu, zadnja registracija je bila daaawno, ali sam pri kupowini nashao prawog wlasnika, uzeo ga pod mishku i odwukao u SUP tako da se sada motor wodi na moje ime. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljubitelja Jawe?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1368 Napisano Februar 26, 2009 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Inka, pa mi se znamo... Dolazio sam negde u avgustu bajsom kod tebe da ga pogledam. Sta si uradio sa onom zelenom 750-com ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Zelenko wishe nije zelen i izlezhawa se swuda po garazhi! ;D Trenutno je na shminkanju i nadam se da cu ga zawrshiti do lepog wremena. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1368 Napisano Februar 26, 2009 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje sa Kawom. Inace, ova Jawa je sasvim OK... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan opet refresh ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaworka je izgleda ok al se nema para za investicije ide sezona........da sam znao ranije.....skoro sam sklopio jednu ts 350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi trebalo da se zameni od delova, da bi to radilo kako treba ? Ja sam bas u potrazi za nekom jeftinom masinom, na kojoj mogu da polazem za A i da ucim da vozim motor sa brzinama, posto sam do sada vozio samo razne skutere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Idealno ;D Sad cesh misliti da sam neki muvator ili tako neshto ALI na motoru zaista ne treba nishta da se menja/kupuje vec samo da dovedesh dobrog majstora koji bi ti nashtelovao paljenje i vozish ga kuci! Ja sam radio 'generalnu' kod majstora na leto proshle godine, DOVEZAO GA kuci i ostavio u dvorishtu. Od tada sam ga palio 5-6 puta, medjutim posle nekog vremena vishe jednostavno nije hteo da upali. Eventualno trebao bi da se snadjesh za gumu koja ide od filtera za vazduh do karba, ja je imam ali nekako nije bash da odgovara... ??? Skoro sva ulaganja su estetske prirode, najbolje je da dodjesh i vidish, nemoj da te mrzi. P.S.sva zahebavanja oko paljenja efikasno reshava Joskina naprava koja zamenjuje magnetno paljenje, ako to stavish nema vishe da brinesh uopshte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za to elektronsko paljenje, kazu da nije tesko da se napravi. Koje je godiste, koliko trosi i da li znas otprilike koliko je registracija. Malo sam citao po forumu, i koliko vidim da svi nesta beze od jawe, ali koliko para, toliko i muzike . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za to elektronsko paljenje, kazu da nije tesko da se napravi. za to ne znam shta bi ti rekao, ja se ne bi igrao sa tim... :-\ Koje je godiste, koliko trosi i da li znas otprilike koliko je registracija. godishte 1983, pojma nemam koliko troshi (nikada nisam merio, male relacije, "krug dvojke" ;D...), za reg bi ti preporuchio da pitash u temi Jawamania, tamo imaju odgovore za sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Jawi sudjeno da trune u dvorishtu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ode Jawa kod novog vlasnika! katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...