Jump to content

Moto Zajednica

Honda Transalp 1650 evra ekstremno hitno...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova

Motor je u odličnom stanju, urađen je ful servis, stanje je kao na slikama s tim što sada ima crne harmonike na vilama. Registrovan je godinu dana, 87 godište i prešao 72000 (pravih nevraćanih). Uvezen je prošle godine sa 69000 na satu. Gume guraju ovu sezonu, posle bi ih trebalo menjati, ostalo je sve super.

Cena je 1700 evra.

t_DSCI0038m_7105111.jpgt_DSCI0042m_e96ff3c.jpgt_DSCI0037m_e668e7e.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 416 postova

Imam ja skuter Peugeot Elystar, bordo metalik, dignut na 70ccm, Leo Vince auspuh,  prešao 5500km, prvi vlasnik, kupljen u Veranu... Zanima te?

Nisam lood, ispitujem tržište, fantastičan je ovaj naš narod, kada sam dao oglas na 2400 evra, svi su zvali ko ludi, valjda kontaju da je od zlata kada je ta cifra,  e kako sam spustio cenu niko ni da pita. Tako da uskoro vraćam cenu na 2400 pa tako ukrug dok ne ustanovim ko je tu lood ja ili drugi, ili svi po malo.

Ok pošto sam dobijao razne pp-ove, moram da kažem sledeće: Ljudi, braćo, prijatelji za motor star 21 godinu ne dajem apsolutno nikakvu potvrdu stanja, drugarski izveštaj, forumaški savet i slično. Dođeš, vidiš, probaš, teraš ako hoćeš kod ne znam koga, kada daš pare za mene je svaka priča završena.

Ako to nije dovoljno pošteno, bolje da i ne trgujemo.

Hvala, Laki.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja