nikola.fi.82 8 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys LE650C 2013. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Nikola iz Niša. Totalni novajlija što se tiče motora, ali polako učim. Najzad sam ovog septembra nagovorio sam sebe da položim za A (posle 5 uzastopnih godina odlaganja) i baš mi se sviđa. Naravno, povukao sa sobom i brata blizanca, tako da imam sa kime da vozim. Motorče je Kawasaki Versys 650 iz 2013. nadam se da će lepo da služi. Dosad prešao 60km i jedva čekam početak sezone. (inače, ovo je breee još jedan "rupa bez dna" hobi, kukuuu :D) Poz svima i srećno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Decembar 21, 2019 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, dobrodošao i na forumu i u moto svet Puno srećnih i bezbednih kilometara želim! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Decembar 21, 2019 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 21, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki samo da je pozz i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano Decembar 25, 2019 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola i dobrodosao u tim kawasaki Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...