Dusan 1 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, znaci Yamaha XT 600 SM '95 godiste (ali novi model koji se proizvodio do 2004 god. do XTR-a), presla oko 39000km (tako pise na satu (ali moguce da je presla i manje, zbog carine), agregat je bez greske, registrovan skoro godinu dana na mom imenu, uradjen servis pre oko 500km (zamenjeno ulje i filteri), motor je u odlicnom je stanju... idemo dalje Od opreme koje sam ja stavljao na njega i previo ga u SuperMoto: -druge felne za SM -drugi diskovi (koji su u odlicnom stanju) -sli gume (zadnja odlicna, prednja dobra) -orginal ARROW auspuh za XT -streetfight korman ili kako vec da ga nazovem -SM blatobran -stitnike za ruke -male zmigavce -prednja i zadnja ogibljenje skroz promenjeno u SM -... Idemo dalje: -nov lanac i lancanici -nove plocice napred Uz motor dajem: -jos jedan nov zadnji lancanik -nove zadnja plocice -standardni auspuh -standardni korman -standargde tockove sa diskovima i odlicnim gumama -standargde zigavce -dajem jos jedan par rucki -standardni blatobran i tako dalje, verovatno ima jos toga sto sam zaboravio da nabrojim, kao sto sam spomenuo, motor je u odlicnom stanju, bez ulaganja, sto bi rekli spreman za sezonu... Jedini razlog zbog kog ga prodajem je taj sto sam se dogovorio sa Pedjom iz Sombora da uzmem njegov DR-Z 400 SM, ali moram da prodam XT. Znaci zamena dolazi u obzir samo za kes Cheesy Cena je 2850e po dogovru (mada je mene motor izneo MNOGO vise, ali to je moj problem) Kontakt: Moze na PP ili 063/629-910 Dusan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2700e po dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, cena dogovor, moze zamena za neka kola, ponude na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...