mixa 1035 Napisano Jun 4, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan U to uopste ne sumnjam. Hvala za to. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ko će pijan ići na Mosko? Dobro nisi otišao u Bileću na spavanje! Mixxa daće bog da tu školu privedeš kraju pa da nam budeš domaćin na skupu.. Već par godina se Marko forsira sa alkoholom! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 4, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa lako je tebi pricati, kad ste nakvikli na smjestaj blizu Jazine. Ionako nisam neki alkos, tako da sto se tice toga, svejedno mi je. ali bice mi drago da budem domacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa lako je tebi pricati, kad ste nakvikli na smjestaj blizu Jazine. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eli 0 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: MOSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raji iz MK TNT od raje iz Mostara.....Svi clanovi MC Neretva bit ce prisutni 100 % !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 5, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raji iz MK TNT od raje iz Mostara.....Svi clanovi MC Neretva bit ce prisutni 100 % !!!! Lijepo se provedite,a Mi se nadam vidimo "drugog vikenda jula" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan doci ce i ekipa iz nk tj ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan miksa oces da te cekam ja polazi sutra dolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 9, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i plakata sa sve programom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 9, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Privatni smjestaj je popunjen, a Hotel Leotar je spustio cijenu na 35 maraka ili ti oko 18 evra. Naravno iz Hotela Leotar su obecali da ce motocikli gostiju hotela biti cuvani na njihovom parkingu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 9, 2008 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem dolazak nas 3-4! Jedva cekamo! ;D Jel imate neku prognozu, posto planiramo preko Zabljaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Jun 9, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Taj vikend sam na službenom putu, ali dolazim u petak navečer ( nažalost autom ), pa molim Željka da mi rezervira jednu sobu u hotelu Leotar. Lijepi pozdrav svima i vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Wtf kakvi ispiti pa sto nisi prije ucio jadan ne bio? Cus ispiti a pred nosom mu motoskup...dati bi moga doc da se vidis s ljudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 10, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Wtf kakvi ispiti pa sto nisi prije ucio jadan ne bio? Cus ispiti a pred nosom mu motoskup...dati bi moga doc da se vidis s ljudima A sto cu, tako me zapalo. Nadam se da ce se to promjeniti i da cu sljedece godine docekati ljude na jubilarnom 10. skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmp 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i mi iz ilegalnog moto kluba Manekeni Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dva drugara dolazimo u cetvrtak. Culi smo da ce biti lose vreme,ali nas to nece spreciti. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan i MK KNEZ dolazi sutra tj. četvrtak . Valjda nismo puno poranili ?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 15, 2008 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stgli kuci iz Trebinja. Skup u duhu onog od prosle godine, znaci puno poznatih ljudi, odlican provod, po meni cak ni kisa nista nije promenila! Fenomenalnii utisci! Pozdravljam sve koji su bili u Trebinju kao i organizatora, MC TNT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 16, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stgli kuci iz Trebinja. Skup u duhu onog od prosle godine, znaci puno poznatih ljudi, odlican provod, po meni cak ni kisa nista nije promenila! Fenomenalnii utisci! Pozdravljam sve koji su bili u Trebinju kao i organizatora, MC TNT!!! Hvala doktore Zao mi je sto je kisa pokvarila provod. A najzalije mi je kolega koji su izmjerili temperaturu asfalta. Rekose mi da su pali neki Pancevci. Hvala svima koji su posjetili Trebinjski moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan I meni je kao i uvek bilo ekstra,samo da je bilo manje kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Misli li ko stavljat slike ili vas moramo molit ka guslare ;D Malo milosti za nas koji nismo mogli doci :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci, Trebinje prelep gradic,priroda fantasticna,a skup nekako s dusom. cista desetka P.S supertenera posle stelovanja trosi 6L/100, sto znaci sa rezervoarom do mora VRH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ubaciti slike,ali kad mi stignu. Prijatelj je slikao sa njegovim foto aparatom,pa cim mi on donese slike ja cu ih postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 17, 2008 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo spremam celu pricicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kuci u nedjelju navece, sve je proslo idealno skup i mjesto perfektni a ekipe koje su bile pogotovo. Veliki pozdrav MC TNT na gostoprimstvu i dolazimo dogodine u jos vecem broju. MC SILVER WINGS BRCKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...