SaniBG 47 Napisano April 4, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, sve sam ti detaljno pisao u poruci ali evo i ovde da ostane neki deo za ostale članove koga bude interesovalo Motor je super, šta drugo reci i ocekivati kada jeHonda u pitanju Ne znam šta si do sada sve vozio i koja su tiočekivanja.Ovo je naked motor, nema nikakvu zastitu. Izložensi direktnom udaru vetra pa ako nisi navikao ili si tipkome to smeta onda to može biti problem kod ovogmotora, a pogotovu pri većim brzinama i na duzimrelacijama.Za grad je odlican, lako se provlačiš kroz gužvu.Ja sam visok 175cm i motor je idealan za mene, akosi visine preko 190 verovatno ce to biti problemmada ima likova koji su višlji i opet voze Sa njim sam za jednu nepunu sezonu prešao oko8.000 km i nemam nikakvu zamerku.Jedina star koja mi se jako svidja, a za koju nisamsiguran da bih je u budućnosti uzimao je mat boja.Boja je prelepa i zbog nje sam čekao isporuku mogmotora skoro godinu dana, ali održavanje te boje je"robija"Bilo koja ogrebotina, pecka, oštećenje se ne možesanirati ( ispolirati ) kao što je slučaj sa običnombojom i lakom, vec moraš da farbaš ponovo.Takodje ako si se odlučio za mat boju zaboravi napranje u uslužnim perionicama puškom gde sekoriste voskovi jer ćeš u tom sučaju upropastiti boju...Sve ostalo je super.Ako vec nisi moja preporuka je da poručiš i quickshifter jer je to odlična stvar.Ja nisam u startu uzeo pa sad moramdodatno da porucim i čekam Motor je brutalan i svoje prave performansepokazuje od 8.000 obrtaja pa vodi rauna Inače fabričke gume su OK za suvo i toplo vreme.Loše su za hladno vreme i po mokrom.Javi kad stigne motor i koji su ti utisci, ako si iz BGmožemo nekad i da se provozamo.Ako imaš još neka pitanja, pišiZa kraj, bonus slika Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano April 4, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep ali prelep! Od kada sam ga prvi put video bilo to je to Pa ko zna mozda nekada i bude moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 4, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom na odgovoru @SaniBG Motor je perfekcija! Rezervisao sam prošle nedelje i stiže kroz par nedelja (nadam se), pa može da padne neko druženje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.3.2022. at 23:42, milosevicmilos je napisao: Kako si zadovoljan sa motorom nakon godinu dana? Ja sam se definitivno zaljubio u isti i razmišljam da skočim do Delte ovih dana. Mogu ja da potvrdim da je @SaniBG prezadovoljan , koristi svaki trenutak da se vozi , krizira kad je lepo vreme a on na poslu . Realno prelep motor , ja sam malo vislji (192 ) pa nije bas za neku duzu voznju , ali za po gradu bi bio ok cak i za mene . Mnogo se lako i lepo vozi . U odnosu na cb1000r je mozda cak i upravljiviji . Jedino je kvalitet izrade nešto niži , što je zanemarljivo s obzirom koliko je jeftiniji . U odnosu na MT07 npr , kvalitet izrade je klasa iznad . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 16, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je motor Danas sam ga preuzeo i izvozao se malo po gradu. Bogami me je uplašio par puta kad dodam gas, u poređenju sa Xmax-om, kao da sam vozio trotinet Pa će mi trebati malo vremena da se priviknem nakon skutera, gas je prilično osetljiv. Menjač je stvarno dobar, nije da mogu da ga uporedim sa puno različitih, ali vozio sam samo Fyzer 2004 godište i stari BMW cafe racer K100. U poređenju sa njima, menjač je bombona, mekan. Inače po dimenzijama mi je motor taman (ja sam 178cm). Komotno spuštam noge, veoma se stabilno osećam, eventualno je sedište malo tvrđe, ali još ne mogu da procenim. Suspenzija je odlična, možda i malo premekana. Videću da li treba nešto da podešavam vremenom. Gledam da pređem prvih 1000km i posle toga krenem na neke ture po Srbiji, samo da nabavim bisage, video sam da SW-Motech ima dve varijante, doduše nisu jeftine sa sve dostavom, carinom, itd. Voleo bih da može malo više da se pređe kilometara sa punim rezervoarom, ali šta je tu je, ipak je ovo naked. Sve u svemu, prezadovoljan sam, prvi utisci su super. Motor je prelep, odlično upakovan. Uzdam se u Hondim kvalitet, pa se nadam da neće biti nekih iznenađenja 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan SW motech predstavnistvo ti je Burnout d.o.o kod nas , cene su kao na zvanicnom SW motech sajtu , tako da sto se tice carine ne moras da brines . Ja sam uzeo nosace kofera i torbe od njih. . Promenio April 16, 2022 član ziks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano April 16, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago da si zadovoljan Vremenom kad se bolje upoznate ćeš biti još zadovoljniji Ja sam uzeo Motech Pro rearbag, nisam hteo bisage jer je kačenje za naš novi model motora rešeno drugačije u odnosu na prethodni model pa mi se to nije svidelo.Ovu sam uzeo : Motorcycle tail bag PRO Rearbag from SW-MOTECH SW-MOTECH.COM The PRO Rearbag with universal fit is suitable for use on street bikes as well as for the passenger seat of an enduro. Volume expandable from 22 liters to up to 34 liters. Inače Burnout na NBG ti radi Motech pa mozes kod njjh da poručiš / kupiš. Mislim da je negde oko 200€Inače kaži mi jel ti stigao quickshifter, kako si zadovoljan sa njim ?Ako budeš hteo da se provozaš javi pa da razmenimo brojeve.PozdravSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 16, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan @ziks Mogu li bilo šta da naručim? Gledao sam Burnout sajt i nema izbor kao na zvaničnom Motech.@SaniBG E dobra je ta torba, ali mi se čini da ne možeš ranac da nosiš sa njom?Inače quickshifter tek u maju stiže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlična je torba, možeš i neki manji ranac. Realno ne treba ti ranac sa njom Možeš da uzmes i tank torbu ako ti to nije dovoljno.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 17, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, milosevicmilos je napisao: @ziks Mogu li bilo šta da naručim? Gledao sam Burnout sajt i nema izbor kao na zvaničnom Motech. Mozes sta god , ja sam narucio one Legend gear torbe i nosace , ceka se nedelju dve na isporuku , odes do njih i sve se dogovorite . Kad narucujes , ostavis neku simbolicnu kaparu i oni te pozovu kad stigne . Promenio April 17, 2022 član ziks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan @SaniBG E razmisliću za tank torbu, al mi nešto ružno da stoji tako ispred mene, šta znam.Video sam da imaš slajdere na nekim slikama, jesi kod nas nabavio?@ziks Ekstra, baš ću da odem do njih ovih dana da se raspitam.Inače još par utisaka, danas sam vozio malo oko Bga, ka Pupinovom mostu, Pančevu, da osetim vetar. Bogami udara u grudi samo tako Videću neki vizir za duža putovanja, da sklonim malo vetar sa grudi, nek ide u kacigu. Video sam par varijanti na AliExpresu, ali dostava šuri. Postoji i neka Puig opcija, možda skočim do Maxmomenta ako imaju neku lepu alternativu.Takođe sam primetio da ponekad ne promenim dobro brzinu iz neutrala u prvu, pa dobijem neku crticu "-" na ekranu. Kapiram da je još navikavanje, treba odlučnije malo da ubacujem u prvu. Evo sad i pročitah uputstvo, ta crtica je kao greška pri promeni brzine. Sent from my 21051182G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan I ja po nekad dobijem tu crticu na indikatoru brzine na mom 500f (imamo istu instrument tablu). Bas sam se pitao sta to znaci, to je neko nedefinisano stanje, mozda i bug? Desava se najcesce u slucaju kad ne uradim prebacivanje u nizu na vreme. Npr iz 4-te stajem naglo bez prebacivanja u nizu sa stegnutim kvacilom. Onda dok stojim, iz cetvrte vracam u prvu (ili N) i onda se tu negde pojavi ' - '. Motor je u tom trenutku ostao zaglavljen u nekoj brzini, pa je potrebno malo otpustiti kvacilo da se oporavi i onda se bez problema presalta u zeljenu brzinu. Sto se tice tank torbe i meni su ranije bile malo ruznjikave kad ih vidim na motoru. Odlucio sam ipak da uzmem Micro (SW-Motech), najmanju i sad sam bas zadovoljan tim komadom opreme. Prakticnost fenomenalna. Veruj mi da zaboravim na nju u toku voznje, nemam nikakav osecaj da je tu dok ne parkiram i sidjem sa motora. Ako se odlucis za neku torbu od ovog proizvodjaca, treba iskoristiti poklon vaucer koji vazi za clanove bjbikers zajednice (popust 10% na jednu kupovinu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan @SaniBG E razmisliću za tank torbu, al mi nešto ružno da stoji tako ispred mene, šta znam.Video sam da imaš slajdere na nekim slikama, jesi kod nas nabavio?@ziks Ekstra, baš ću da odem do njih ovih dana da se raspitam.Inače još par utisaka, danas sam vozio malo oko Bga, ka Pupinovom mostu, Pančevu, da osetim vetar. Bogami udara u grudi samo tako Videću neki vizir za duža putovanja, da sklonim malo vetar sa grudi, nek ide u kacigu. Video sam par varijanti na AliExpresu, ali dostava šuri. Postoji i neka Puig opcija, možda skočim do Maxmomenta ako imaju neku lepu alternativu.Takođe sam primetio da ponekad ne promenim dobro brzinu iz neutrala u prvu, pa dobijem neku crticu "-" na ekranu. Kapiram da je još navikavanje, treba odlučnije malo da ubacujem u prvu. Evo sad i pročitah uputstvo, ta crtica je kao greška pri promeni brzine. Sent from my 21051182G using TapatalkJa sam uzeo Evotech crash padhttps://evotech-performance.com/products/ep-honda-cb650r-neo-sports-cafe-crash-protection-2021Sto se tiče crtice na indikatoru brzina ti je znak da ti je prilikom promene brzine ista otišla u false. Meni se to baš baš retko desi, ne sećam se kada je bio slučaj.Inače nadam se da znaš da prvih 1.000 km ne prelaziš 6K obrtaja.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan @cikamike To je jedina tank torba koja mi se svidela, baš je diskretna. Mada video sam i neku na magnet, deluje top, isto Motech, pa nema zezanja za onim adapterom na rezervoaru.Što se tiče crtice pri menjanju brzina, kapiram da je do tehnike i navike.@SaniBG Inače mi ništa nisu rekli za ograničenje od 6k obrtaja ovi iz Delte, ali sam video negde na netu i držim se toga. Mada u uputstvu ne piše da se treba držati toga, pa ne znam šta su dezinformacije...svakako ne žurim nigde, vozim lagano za sad, nije i da imam skill za neku bržu vožnju Sent from my 21051182G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piše i u uputstvu koliko se sećam da se držiš lagane vožnje. Pogledaj, znam da sam to pročitao.Drži se tih 6k obrtaja prvih 1K km i onda ces ga formirati kako treba. Radis to zbog sebe. Brzo se pređe 1k km, dok trepneš.Posle si miran i znas da si sve dobro odradio.Jel si uzeo štender za čišćenje lanca?Inače da znaš Deltu zoves da zakažeš servis ne kad budeš na 1k km već minimum 2 nedelje ranije.Budu opterećeni i bukvalno ti kazu sve je puno dođi za mesec dana.Ima jos dosta stvari, mogao bi da ti pišem do sutra.Kad budes ako budes hteo javi se pa cemo se provozati i ispricati.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 17, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SaniBG je napisao: Jel si uzeo štender za čišćenje lanca? Inače da znaš Deltu zoves da zakažeš servis ne kad budeš na 1k km već minimum 2 nedelje ranije. Budu opterećeni i bukvalno ti kazu sve je puno dođi za mesec dana. Uf dobro da si mi rekao za servis, to ću imati u vidu. A za štender ću gledati ovih dana da nabavim i neko ulje. Je l mi trebaju neki držači za štender, koji si ti uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Crtica pri promeni brzine je normalna stvar dok se ne naviknes , desavalo se i meni u pocetku , vise se i ne secam kad se desilo poslednji put . Dosta zavisi i od obuce , to sam provalio . Doci ce sve na svoje za par dana . Ista stvar i za vetar , treba se navici . Ja imam Puig Custom II vizir , dobra je stvar jer posle duze voznje nisi pun buba po grudima a i kad je hladnije vreme komotnije je . Mada ja vise volim da vozim bez vizira , cistiji je vetar a i lepsi osecaj , realno to i jeste fora kod nejkeda . Ako neces vetar ne uzimas nejked Iskreno mene mrzi stalno da ga stavljam i skidam pa je obicno samo u hladnijim danima na motoru . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, milosevicmilos je napisao: Takođe sam primetio da ponekad ne promenim dobro brzinu iz neutrala u prvu, pa dobijem neku crticu "-" na ekranu. Kapiram da je još navikavanje, treba odlučnije malo da ubacujem u prvu. Evo sad i pročitah uputstvo, ta crtica je kao greška pri promeni brzine. Uvek mozes i ovo da instaliras , mada ja mislim da je preskupo za ono sto nudi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano April 18, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ziks je napisao: Uvek mozes i ovo da instaliras , mada ja mislim da je preskupo za ono sto nudi . E da, video sam za ovu foru pre nego što sam kupio motor. Ali mislim da je to drugi problem od crtice koja izlazi. Generalno, ubeđen sam da je stvar navike i tehnike, msm, nije realno da iznosim utiske nakon 200km, tako da ću videti kad se slegne malo stvar, da li mi je ovako nešto neophodno. Pritom nisam skoro dve godine vozio manuelni, ima malo i toga. Ali hvala svakako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano April 19, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes i ovo da instaliras , mada ja mislim da je preskupo za ono sto nudi . To je bila alternativa samo za prve modele, sa restajlingom od 2021 je taj “problem” fabrički rešen-otklonjen.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upisemo u grupu.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaniBG 47 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje prve slike dok sam čekao da mi stigne moj motor su bile na ovakvom plavom Jesi zadovoljan sa quickshifter-om?To mi je sledeća kupovina…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam bas plavi a malo sam i o crvenom razmisljao, ostale boje mi se nisu svidele iskreno. Zadovoljan sam a i prvi put vozim motor sa quickshifterom a i prvi put Hondu . Manje vise u Hondi su mi rekli da ga sto vise saltujem i da vozim normalno. Desilo mi se dva puta da kao ima neku knedlu, kao da ima karburator, ne znam da li se to jos nekome desavalo ali samo na kratko, to je sve do 7-8 hiljada obrtaja. Nisam ga prvih 1000 km vozio preko toga. Generalno menjac je extra, bar meni.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Maj 11, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to za knedlu desavalo , kao od 6-8 krene slabije da vuce i onda preko 8k odjednom poleti . Lanac je bio prezategnut i sad je mnoogo bolje . Doduse , mislim da ce je uvek biti zbog emisije gasova , jedino sto moses da uradis da je skroz ne bude je da stavis ful sistem i flesujes ECU . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...