Alexa90 11550 Napisano Decembar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova tura raščišćavanja je donela i ovaj monitor u hrpi koječega. Ispravan, ali nije korišćen 6-7g. Uz njega ide i starozavetna prašina koja verovatno može da se skine nekim sredstvom, ja sam ga prebrisao samo vlažnim maramicama pošto toliko toga ima da se sređuje po stanu (menjali smo prozore). Elem, ide na poklon naravno, možda zatreba nekome za kameru u podrumu, garaži, ili nešto slično. Ekran je muljav zbog vlažnih maramica Stajaće oglašeno ovde par dana, ako ne ode, ide u kantu pošto je vreme skladištenja prošlo. Molim za lično preuzimanje. 0643210321 Alexa Dorćol 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Baš bi mi dobro došao upravo za podrum/radionicu/atelje Komp sam sastavio ali mi veliki CRT monitor baš smeta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dođi po njega i tvoj je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Eto mene u utorak. Ne mogu ranije. Imaš PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 15, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam montior Belinea već 10 Godina i radi perfektno. Drugar tada uzeo Philips i crkao mu posle par godina a smejao se kada sam uzeo tu marku. Svaka čast na gestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 19, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei Pokupio monitor, sa srećom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...