SpaleKG 298 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Jeep Cherokee, kockicu, kojoj nije izvadjena duša, obavezno sa klimom, 4.0 motor. Noviji model, 96-01 godiste. Nije mi potreban za off-road, jednostavno, imao sam Wranglera i odgovara mi takav auto ali su mi potrebna vrata i pozadi. U ponudi imam odlican 2.5 td ali ne volim dizelase pa odatle i ovaj oglas. Ako neko ima nesto (da vec nije u oglasima) moze da ponudi ovde ili na tel: 065/301-2900 Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jos da je cena ovozemaljska.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Decembar 8, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A jel te interesuje grand Cherokee (druga generacija (4.0 sa atestiranim plinom (boca nova))), registrovan, odrzavan i odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj bivsi Wrangler (valjda ce ubaciti sliku, posto sam sa telefona) svidja mi se taj kockasti fazon pa bih za sada pokusao da nadjem obican Cherokee. Nije mi hitno, imam visak vozila, ali ako se nesto pojavi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13028 Napisano Decembar 8, 2019 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Wrangler omiljeni auto. Pogotovo ovaj kao tvoj. Agregat od 4 litra sposoban za milion uz dobro održavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 8, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio off, po gradu mi je bio super. Okretan, startan, odlicna vidljivost, vrlo atraktivan ali pozadi tesko da se neko smesti a gepek taman za plinsku bocu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 9, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, SpaleKG je napisao: Ovo nalickano vozilo je bogohuljenje jeepa. Ovo je wrangler 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 9, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bocca_bastard je napisao: Pitao sam. Cherokee na koji mislim je napustio ekipu ali pitace burazer da li je negde znano i da li je na prodaju. Samo da znas, fino je cuvan, ali ni blizu kao taj tvoj wrangler Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...