motorhead 0 Napisano Decembar 4, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , imam problem uzeo sam skuter Peda et 50cc 4t sa cv karburatorom , imam ga oko pola godine i sve je radilo ok.. medjutim sad se javilo trzanje i gašenje u vožnji. Produvao sam dizne , kupio novu svecicu, zamenio el saug medjutim i dalje trza. Svecica je crna kao da je bogata smeša ali sve je standardno na njemu.. jel imao neko sličan problem? Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Decembar 4, 2019 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , imam problem uzeo sam skuter Peda et 50cc 4t sa cv karburatorom , imam ga oko pola godine i sve je radilo ok.. medjutim sad se javilo trzanje i gašenje u vožnji. Produvao sam dizne , kupio novu svecicu, zamenio el saug medjutim i dalje trza. Svecica je crna kao da je bogata smeša ali sve je standardno na njemu.. jel imao neko sličan problem? Hvala unapred...Купи нови карбуратор, попустиле су преградне куглице измеџу канала због агресивних адитива које стављају у води да би постала бензин и сад имаш недозвољену комуникацију меџу канала за ваздух и канала за гориво. Смеса је богата и нема шансе да се доведе у ред, не губи здравље и купи нови карбуратор.(под услов да си стварно све проверио ко што кажеш)Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorhead 0 Napisano Decembar 4, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam proverio cdi , a nemam kako da ga proverim dok ne kupim drugi.. tako da ostaje još to, takodje u vožnji puca iz auspuha i kad dam gas u početku odradi kao grrrr i onda tek počne normalno da radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...