srle69 56 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja pre nekih sat vremena dodjoh kuci, meni je bilo super na skupu, al bre s foruma nikog nisam videla... :-\ A koga ti sa foruma lično poznaješ i znaš kako izgleda? Sledeći put uzmi par telefona od ljudi sa foruma koji se najave da će doći na skup pa se javi ako si i ti na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam puno vremena proveo na skupu, bilo je lepo. Jos da nije bilo nekih ruznih stvari pre dolaska u Ja, bilo bi jos bolje. Upoznao sam neke ljude koje ovom prilikom pozdravljam. I ja pre nekih sat vremena dodjoh kuci, meni je bilo super na skupu, al bre s foruma nikog nisam videla... :-\ Video sam neke momke iz tvog kluba ali tebe nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 26, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bio oba dana, koncert u subotu 5+, malo je Aca (Jagodinski bend) vileneo dok peva , ali to mu je takav stil pevanja, hehe, onad Zona B uaoo, super, Lole se vratio u bend(?), Sveti Gral takodje super odsvirano i otpevano! ZONA B SVETI GRAL Zamerka VELIIIIKA: WC bio u hali preko puta?? pa moglo je da se donese 3-4 kabine,a ni kafu siktericu nedobismo, spakovase ljudi klupe i stolove i.... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam na kratko, zbog obaveza:( Upoznao nove ljude sa foruma, upoznao legendu SCI-a 2 Rider_girl kolege iz Mancule su sedele blizu nas ne znam kako nas nisi videla :-[ i ako ne poznajes dosta ljude licno sa foruma,dosta njih su fotografisani i medijski eksponirani ;D ovde na forumu 2 aca-pn a pice za Afriku ? cccccc stipso ;D sledeci put gde vidim afriku odmah je vezujem lancem i ne odvezujem dok ne platis pice ;D ps: Afika je super. Fale ti samo koferi i da nadjes nekog majstara da tu napravi crash bar ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjos 0 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem ne naplacivati ulaz nego je problem u sponzorima, a posto Jagodinu drzi gospodin Palma... cik neko da ne pomogne skup koji donosi zaradu privatnom sektoru i promovise grad Jagodinu u dobrom maniru. ja licno nisam bio zadovoljan nesto posebno ali staje tuje nemoze se svima potaman ugoditi. Pozdrav Jagodincima i nadam se da ce i kod nas u Smederevu biti makar toliko Jagodinaca koliko je doslo Smederevaca u Jagodinu na moto skup pozdrav i vidimo se :D Palma nije izgleda imao toliko novca da izdvoji za moto-skup, jer da su Ridersi imali toliko sponzora bile bi i akrobacije i verovatno daleko poznatiji bendovi. To sto se nije naplacivao ulaz je samo dobra organizacija( svaka cast svima iz Ridersa ), naranvo i pomoc sponzora koja nije sigurno samo Palmina zasluga. Nadam se da ce iz godine u godinu moto-skup imati sto vise posetilaca ;) Jedva cekam da se vidimo sledece godine ( do tada ako ne padne nesto od 125 kubika ) tesko da cu ja dalje od Paracina sa skuterom:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 26, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @mz rider Sledeci put ostani duze od 15 min. pa ces da dobijes pice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi, bice jos prilike, pa cemo se druziti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu: U gradu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, pa eto mene na drugoj fotki, vidim se iza... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, pa eto mene na drugoj fotki, vidim se iza... ;D ;D ;D Zato sam je i postavio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A gde odoste BJB-ovci posle 5 sati ? Ko da vas je stihija odnela.U subotu predvece je otislo vise od pola motorista,a sa njima i vi. Osecao sam se kao Sharplaninac dok sam trazio ostale BJB OVCE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan evo gde smo bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ste zaglavili u Status-u kako mi se cini,pored bioskopa?Ako pise osnivacki odbor,moze li se znati sta ste osnovali,moto klub,obicno udruzenje motociklista istocno od BG-a,nesto trece...? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ste zaglavili u Status-u kako mi se cini,pored bioskopa?Ako pise osnivacki odbor,moze li se znati sta ste osnovali,moto klub,obicno udruzenje motociklista istocno od BG-a,nesto trece...? Pozdrav \ Necu ti kazem ...salim se ,pricali smo malo .... o necemu ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, znaci ovo je desnicarska organizacija (posto je zabranjeno LEVO),ma provalicemo vas,polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne ne Srle. Mi smo i levicari i desnicari , znak predstavlja centar, mi smo istocno od znaka... ;D Steta sto si nestao na skupu trebao si sa nama u "Status", moracemo da nadoknadimo u Petrovcu ako ne pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam nekoliko poznanika na skupu i kad sam se vratio, vas nema. Skup u Petrovcu je pocetkom jula,pa necemo valjda cekati toliko. Trebalo bi u junu da odradimo onu turu preko Crnog Vrha do Bora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam nekoliko poznanika na skupu i kad sam se vratio, vas nema. Skup u Petrovcu je pocetkom jula,pa necemo valjda cekati toliko. Trebalo bi u junu da odradimo onu turu preko Crnog Vrha do Bora. Odradicemo je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan eto primera i ostalim klubovima da se ulaz nemora naplacivati.... ;D vidimo se u jagodini... :) Nije problem ne naplacivati ulaz nego je problem u sponzorima, a posto Jagodinu drzi gospodin Palma... cik neko da ne pomogne skup koji donosi zaradu privatnom sektoru i promovise grad Jagodinu u dobrom maniru. ja licno nisam bio zadovoljan nesto posebno ali staje tuje nemoze se svima potaman ugoditi. Pozdrav Jagodincima i nadam se da ce i kod nas u Smederevu biti makar toliko Jagodinaca koliko je doslo Smederevaca u Jagodinu na moto skup pozdrav i vidimo se :D Dobar deo moto skupa finansirali su i sami clanovi Ridersa,iz svoga dzepa,koliko je ko mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam video komentar da je bilo 300 motora zato kazem da su treebali da evindentiraju na ulazu ko je dosao i znali bi tacno koliko je ljudi bilo,jer mislim da je broj motora bio mnogo veci.Verovatno da Jagodincima broj gostiju i nije vazan vazno da su se svi lepo proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam video komentar da je bilo 300 motora zato kazem da su treebali da evindentiraju na ulazu ko je dosao i znali bi tacno koliko je ljudi bilo,jer mislim da je broj motora bio mnogo veci.Verovatno da Jagodincima broj gostiju i nije vazan vazno da su se svi lepo proveli Kakvi 300 pa Jagodina je bila okupirana koliko je motora bilo,znaci u gradu nisi moga o mesto da nadjes da popije pice od bajkera.Odlican skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan U defileu je ucestvovalo verovatno 2 puta toliko a znamo da dosta motora i ne ide na defile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim nekog stvarnog razloga za prepucavanje oko skupa.Bilo je lepo vreme, dosta motorcikala i bajkera sa strane a ekipa se stvarno potrudila da budu dobri domacini sto su i uspeli.Meni je bilo lepo sa mojim prijateljima i bracom bajkerima hajde da se malo lepo ponasamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...