Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZAMKA NA PUTU Kamiondžija iz BiH zbog navigacije ušao u (BEZ)IZLAZNU SITUACIJU | Srpska Info SRPSKAINFO.COM Sarajlije koje su se jutros zatekle u blizini Katoličkog bogoslovnog fakulteta svjedočili su neobičnoj sceni.Teretni kamion zaglavio se u uskoj ulici Muse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Decembar 3, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan A uzrok? Kamiondžija slijedio navigaciju pa se zaglavio u uskoj ulici u staroj jezgri Sarajeva https://www.klix.ba/vijesti/bih/kamiondzija-slijedio-navigaciju-pa-se-zaglavio-u-uskoj-ulici-u-staroj-jezgri-sarajeva/191202065 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Decembar 3, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasan ovaj pokusaj skretanja levo, nije njemu samo navigacija kriva ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno. Kakav je vozac ako je pomislio da moze da namota tu?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne koriste na navigaciji opciju za kamione? A možda to treba znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 372 Napisano Decembar 3, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2019. at 19:04, croarcher je napisao: “Kartu čitaj i seljaka pitaj”;tako smo i mi kao 16 godišnji izviđači iz Kutine uspješno završili NOT (noćno orjentaciono takmičenje) u Zaječaru u doba bez navigacije i interneta u nepoznatom kraju stotinama kilometara od kuće a sve po nekim čukama kroz šumu. Koje godine je ovo bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno. Kakav je vozac ako je pomislio da moze da namota tu?? Nada poslednja umire Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan -"Ma rekli su mi da moze da se ubudzi!" -"E taj koji ti rekao, taj neka ti i ubudzi!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan kingdrom,koliko me sjećanje služi,bila je ‘84.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 372 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Au jos starija generacija. Ja sam 94 do 2000. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Decembar 8, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.12.2019. at 22:16, bdada je napisao: Gde je tu bajkerska sloboda ako ti je isplaniran put, pauza, tocenja goriva ... To i ja kazem a drugovi se smeju. Letos smo vozili alpe da ne duzim uzivancija kao sto znate,al si u drugoj drzavi svakih 4-5h . Zove mene zena ili keva ne secam se i pita gde ste? Ja reko Italija,Dule dobacuje Austrija. Ja kazem evo Dule kaze Austrija. I tako su me zajebavali ceo put da sam pogubljen i da me boli k ,a ustvari ja se samo vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...