ser 7775 Napisano Novembar 29, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ko ja kad sam rusio neku staru supu u kojoj je imalo svasta, dosli drugari da pomognu, niko ne rusi, samo rovare po njoj "u sta je ovo, gledaj ovo, jel ti treba ono...." Nosite bre sve, samo daj da je sravnimo sto pre! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hheheheh samo ja je rasciscavam pa videcu mozda napravim zimovnik za motore ;-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Brale,Kad je podrum 200kvm nije tesko napraviti zimovnikSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, m.milivojevic je napisao: Za koji auto? Ako pasu na 500L, verovatno sam zainteresovan... Sent from my iPhone using Tapatalk Sad probao sa bratom mislim da tesko moze na 500l ima cudan krov. Mozda bi i moglo uz neka podesavanja. U krajnjem slucaju nosi probaj odgovaraju platis, neodgovaraju vratis i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 500l ima bas specificno debeo krov od ruba vrata do vrha krova :-/ al opet probaj ako imas zelju :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze.Nek idu dalje. Nisu mi neophodni, al reko kad se nude, da vidim mogu li.Nisam bas za prepravke.Hvala u svakom slucaju.Srecna prodaja!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mili moj. da li nekog zanima krevet za masazu? Fiksni od metala bas stabilan i jak ! ? Nije oni kljakavi da se ljuljaju itd :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za ove dve elipse i dimenzije. Trenutno su u Auto zvucnoj kutiji koju takodje mozete kupiti ako nekom treba. Siroke 110cm , visina 27cm u duboke sa kosinom 27cm , imaju kosinu zbog naslona zadnjeg sedista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 29, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Okači lepo slike vs cena svih gremlina i goblina što iskopaš po vilajetu, nikad ne znaš kaki' sve pacijenata ima... Krećem od sebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi zvucnici 25 eur par sa kutiom 35eur komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...