Boris_LION 1404 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara [[Template forums/front/topics/post is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Rodić? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan kapiram da je hteo yamahu rodic da izbegne jer su tamo tako skromni sa cenama da je to ubi boze.. ja i ne znam ko ima delove za yamahe osim njih ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zvučaće malo smešno, ali moj prvi komšija ima prijatelja koji radi u Yamahi u Austriji... Možda mogu da ga pitam da mi proveri da li imaju polovne, ako hoćeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj po oglasima ima gomila likova koji prodaju djelove za jamahu, viljusku ces malo teze naci, ali bolje i to nego da platis 800 eura za novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...