mrle 8441 Napisano Novembar 25, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3183 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno mi je bar pola metra kabla, može i više. Problematičan drugi (krut i rascvetao) i treći onako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Novembar 25, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj tacnu duzinu kabla i kakvi zavrsetci idu. Da li mozes da sam resis zavrsetke pa da ti potrazim najduzi dobar kabal u dzumbusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8441 Napisano Novembar 26, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3183 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nema poseban završetak, ušrafim lulu svećice. Podseti me, ne znam kako je na bobini... javljam danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...