DonToni 570 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pojas, kupljen u Louisu. Nov (ne korišten), za KRUPNIJE kolege , za obim struka preko: 110-120 = XXL Taillenweite in cm Nema početne/minimalne cene za licitaciju. Licitacija traje do 15-og Decembra, a da bi najbolji ponuđač dobio pojas potrebno je da uplati izlicitiranu cenu meni, pa da ja isti iznos uplatim u humanitarnu akciju i priložim dokaz, ili na: Pojas šaljem brzom poštom o svom trošku po potvrdi uplate izlicitirane cene. Pozdrav!!! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 22, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega! 1000 RSD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Decembar 6, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Singularitet, hvala na ponudi. Evo ja ću da otkupim pravo da uplatim 1001rsd, ako se do kraja ne javi niko sa višom cifrom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 6, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1050rsd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 15, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znači i posle mene JA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Decembar 16, 2019 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dexter prilaže dokaz o uplati: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Decembar 17, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Pojas ide direktnom isporukom. Hvala za učešće u akciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...