hellena 60 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sigurno ne bi bio bele boje Verovatno GS ili neka fotelja sa točkovima tipa goldwing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1200GS... kada bih mogao da se popnem i sidjem Kratke noge, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sigurno ne bi bio bele boje Verovatno GS ili neka fotelja sa točkovima tipa goldwing ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Posto je to dug put onda Honda GOLDVING 1800 i nijedan drugi mu ne moz parirati po udobnosti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 19, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200GS Adventure Razmisljao sam da napisem i Afrika, ali je BMW prevagnuo zbog udobnijeg sedista, 50% veceg rezervoara, jaceg motora, kardana... Sem toga, Afrika se ne proizvodi vec nekoliko godina, pa bi to znacilo polazak sa polovnim motorom u ko zna kakvom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sigurno ne bi bio bele boje Verovatno GS ili neka fotelja sa točkovima tipa goldwing ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jeste, jeste pa posle toga da ti vrišti dupe i kičma, a kako bi on po makadamu i blatu itd??? :-\ :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6390 Napisano Maj 19, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200GS Adventure A jel mora bas Adventure ? Al si ti postao zahtevan bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 19, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200GS Adventure A jel mora bas Adventure ? Al si ti postao zahtevan bajker Sem ako nije bliskoistocno podje*avanje, Adventure ima rezervoar od 34 litra, nesto duzi hod opruga i obavezno zicane felne. Ove tri osobine su po mom misljenju dosta bitne za put oko sveta. Sem toga, svidja mi se i za odlazak na posao i u prodavnicu, i za glancanje u garazi dok napolju pada sneg. Moj izbor, kao sto ti imas svoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200GS Adventure Razmisljao sam da napisem i Afrika, ali je BMW prevagnuo zbog udobnijeg sedista, 50% veceg rezervoara, jaceg motora, kardana... Sem toga, Afrika se ne proizvodi vec nekoliko godina, pa bi to znacilo polazak sa polovnim motorom u ko zna kakvom stanju. To ko zna kakvo stanje je isto deo avanture. Ne za svakog, naravno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6390 Napisano Maj 19, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije podj*avanje, kad sam ja bio u tom fazonu Samo me je interesovalo sto bas mora Adventure, sta fali obicnom GS-u. Za rezervoar se slazem, ovo ostalo je manje bitno sem ako se ne ide u neki zesci offroad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan R1200GS,Africa Twin,VFR750,XJ600 Diversion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bar lako pitanje, Harley Davidson Electra Glide sa najjacom masinom i puno puno dodatne opreme... ...ne bi stigao daleko s ova dva ;D, Setih se jedne moje stare majice davno obecane a nikad poslane dragom Dexteru: "If Harley made planes, would you fly in one?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...