maja 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam predrag inace sam iz surcina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 17, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Predrag sa nadimkom maja? ;D I voziš? Dobrodošao/la. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,dobro nam dosao,,majo,,predraze,,itd..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,dobro nam dosao,,majo,,predraze,,itd..... Dobro dosli majo, predraze i ostali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne budite oštri prema dečku, on je Saletov brat, Sale je poginuo u Surčinu nedavno. Registrovao se da bi se zahvalio ljudima na saučešću... najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 17, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se onda izvinjavam. Bilo mi je sumnjivo da nije još jedan slučaj kao "Zoran" (username search), dakle gde nam se koleginica uplašila pa se prvo predstavila kao muško jer je mislila da je nećemo lepo primiti kao devojku (link). U svakom slučaju, još jednom dobrodošao Predraže. Ovde možeš da pročitaš o čemu raspravljamo i kako se zabavljamo kada ne vozimo. Svako dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...