MaxiS 2623 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ko je ucio na Yugo bez druge brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano April 19, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim, 14tog aprila uspesno polozih za A. Sve preporuke za Jasminka, obuka je bila izuzetno kvalitetna, ne samo uciti da bi se polozilo, nego uz dosta prakticnih saveta za samo ucestvovanje u saobracaju, kao i odlicna objasnjenja. Veoma sam zadovoljan kako je sve islo i kako se zavrsilo. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlligatorVS 8 Napisano Septembar 30, 2022 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija kada se menja auto skola, ja sam uplatio prvu ratu od 15.000rsd, izasao sam na teorijski test i pao, a odlaganja su uzasna i zaista zelim da promenim auto skolu pa me zanima da li imam pravo da mi vrate novac od 15.000rsd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da ti vrati umanjeno za taksu za teorijski. Možeš promeniti školu, al ćeš isto i na drugom mestu čekati, termini su ti koji jesu, i za polaganja (što teorija, što praksa) se svuda čeka. Kad budeš teoriju položio, bitnije ti je da te instruktor ne lera, da izvozaš časove što pre. Sad ide lošije vreme, više kiše, kraći dani, pa i instruktori manje forsiraju motor. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Septembar 30, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, što se tiče auto škole, sve jako brzo završio. Međutim, svaka autoškola ima 2 termina mjesečno za polaganja i ako ima puno kandidata teško je doći na red. Ispravite me ako griješim.Imao sam sreće da sam upisao "manju" autoškolu, pa je i polaganje prošlo relativno brzo. Policija je bila u haosu oko protesta, gej parade i ostalih zajebancija po gradu. Ukratko, sve je trajalo 2 mjeseca. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8554 Napisano Septembar 30, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam koleginicu koja je odvozala časove, izlazila na polaganje... Pre nekoliko godina u auto školi valjda u Borči. Pošto je prošlo godina, pitanje je da li uopšte i postoji ta auto škola. Šta može ona da uradi da završi polaganje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi ovako testovi vaze 18 meseci a obuka bi trebalo da trajno vazi,sto znaci da uzme potvrdu iz a.s da je zavrsila prakticnu obuku,ponovo polaze testove,pa izadje na voznju ako se za tih par godina nije promenio zakon nepovoljno po nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Octobar 27, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice promene auto skole jako prosto ,ja sam danas promenio auto skolu,dobio sam potvrdu o polozenom teoriskom ispitu i lekarski,posto su me fortali mesec dana(lepog vremena) sa obukom za A kategoriju upisao se u drugu i pocinjem sa obukom sutra Promenio Octobar 27, 2022 član MatorKonj pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...