Motorcyclist 17610 Napisano Novembar 10, 2019 Integrisan, 5198 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada postane hladno toliko da mi bude neprijatno voziti i vise ne uzivam u istoj. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto @Motorcyclist kaze, kad vise nije lepo i kad se smrzavas onda prestanes. Ja sam ove godine poranio sa zimovnikom, ali zato ne moram da brinem o motoru, spreman je za novu sezonu i neka ceka. Danas je lep dan pa me tera da ga vozim, ali me mrzi da ga ponovo spremam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kraja sezone nema...a nema ni loših vremenskih uslova...postoji samo loša oprema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17610 Napisano Novembar 10, 2019 Integrisan, 5198 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad vidim da se cakli asfalt zimi, ne bih ga isterao pa da ne znam koliko gori Eventualno samo offroad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek je suvo,bez padavina.... Vozio sam na -1,smrznuo se kao cka..al jbg morao sam Da sam imao bolju opremu bilo bi ekstra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni kraj sezone kad moram sa zenom na odmor (autom). Sam bog zna kako kulminacija srece raste sto se blizi kraj "tog odmora" 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 10, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan -Kraj polovinom novembra, pocetak kraj februara/pocetkom marta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad padne sneg.Prosle godine sam cak po susnezici vozio do pumpe (ali nekih 400-500m), da napunim rezervoar i da ga tako spakujem na spavanjac.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga kraj sezone, pade mi motor na kapiji, prokliza mi noga i puce rucica kocnice... sad taman mogu polako da ga rastavljam za majstorisanje dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepi se to lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio se cale da zavari, ima aparat za varenje aluminijuma. Al sigurniji sam ja da uzmem ipak novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi meni kraj bio da imam aparat za varenje aluminijuma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je naprsla vec varena plastika sa strane kad je kres bar stisnuo. Sve u svemu nista strasno s obzirom da se motor ceo farba za sledecu sezonu nije mi zao, vise bi mi bilo zalije da se to desi pocetkom sezone Gde da kupim ne fabricke a dobre rucice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Novembar 10, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledas kroz prozor a sevne te reuma od proslogodisnje voznje na -2 U mom slucaju, uglavnom, januar bude mesec kad ne vozim ni jedan dan... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan RSD 2,707.90 15% Off | CNC Motorbike Adjustable Foldable Extendable Brakes Clutch Levers For YAMAHA MT07 MT-07 2014 2015 2016 2017 2018 2019 RSD 2,707.90 15% Off | CNC Motorbike Adjustable Foldable Extendable Brakes Clutch Levers For YAMAHA MT07 MT-07 2014 2015 2016 2017 2018 2019 S.CLICK.ALIEXPRESS.COM ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam te kineske, alu, samo bez sklapanja. Veoma sam zadovoljan, a uzeo sam ih jer me nerviraju duge poluge.Krace su mi elegantnijeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 10, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Што се мене тиче, такође нема затварања/отварања сезоне. Возим кад ми је ћеф, без обзира шта календар каже. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kraj sezone kada uslovi na putu ne dozvoljavaju vožnju kakvu volim. Ako ću da vozim kao po jajima i da se smrzavam, neka hvala, ako se nisam navozao po lepom vremenu onda neću nikad... Znaci minimum 20c i suv asfalt, ako je drugačije ja ne isterujem motor iz garaže... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15009 Napisano Novembar 10, 2019 moto merkat °°, 4943 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Treba gume da ti dobace 5000 km pa da pomislis kako si postao p.....a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 177 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema kraja sezone, samo postoji period kad se vozi sporije, opreznije u krajnjem slucaju redje, preskocimo hladne dane. Ne voli mi motor mracne garaze, miseve i bubasvabe. Cim ga ostavim malo duze pocinje da kuka i zove, šta ću... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 10, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako se primiče kraj sezone ja prelazim polako na skuter.Danas sam prešao 50 km po fruškoj gori i mišeluku i video svega 4-5 motora,NIje bilo nigde vlage na putu, ni u planini.Kad sam kreno bilo je 13 stepeni a oko 4 sata 12 stepeni i ladan jak vetar.Možda bi mmoglo još stepen dva niže.Baš smo pre neki dan raspravljali kako smo pre 10-15-20 godina vozili po većoj hladnoći.Recimo ja sam se iz zagreba vraćao na 5 stepeni. Velki uticaj imaju godine jer motociklostička populacija stari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5724 Napisano Novembar 11, 2019 (promenjeno) Drug član, 827 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Motorcyclist je napisao: Ja kad vidim da se cakli asfalt zimi, ne bih ga isterao pa da ne znam koliko gori Eventualno samo offroad. Kad se "cakli asfalt" puno motora bude "offroad"... Promenio Novembar 11, 2019 član ZoraNS izmena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Štas kazo, kraj sezone? 3 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Novembar 11, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kada ima snega i leda po putu, onda je kraj za on road ! Ko ima motor za off road njemu tek počinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 11, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih,nije isto 12 stepeni i sunčano bez vetra i obrnuto od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...