Herr 46 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva i saveti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, zamolio bi vlasnike i vozače za razmenu iskustava i savete oko ovog modela. Skoro sam pazario 2018 godište, razmišljam o ugradnji većeg vizira, crash barova, slidera, zaštite motora sa donje strane, ... da li ste i kako ovo rešili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Redak model, ne znam koliko sapatnika imaš ovde... BeMWejaši obično sve te probleme rešavaju sa Touratech-om. Baci neku fotku i svoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da ovaj model motocikla u opste postoji. F650, f800.. Za 750 prvi put cujem svaki dan covek nauci nesto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12804 Napisano Novembar 9, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo je 850cc. Oznaka je samo marketing. Šta da se kaže, motor u relaciji sa R1250GS, nešto kao što su Anastasija i Ceca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma model tipa 850GS, samo više putno orijentisan i znatno jeftiniji (manji prednji točak, slabije viljuške...). Meni nekako liči na BMW pandana Hondinom NC-u, mada je (mislim) malo veći. Lep u onoj zlatnoj boji, rado bih ga isprobao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 14, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 9.11.2019. at 16:08, Singularitet je napisao: Redak model, ne znam koliko sapatnika imaš ovde... BeMWejaši obično sve te probleme rešavaju sa Touratech-om. Baci neku fotku i svoja iskustva. Iskustva od proleća kad krenemo u vožnju i druženje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Novembar 14, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da pametujem,ali kad si hteo povisen vizir,crash bar,slidere,engine protection plate, itd,sto lepo ne uze GSA koji ima sve to. Naknadno ugradjeni kvalitetni dodatci ce te puno kostati. Postoje alternative sa aliexpresa,ali nije to blizu rezultata koji ti ocekujes s'obzirom da si uzeo dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 14.11.2019. at 11:37, el_marco je napisao: Da ne bude da pametujem,ali kad si hteo povisen vizir,crash bar,slidere,engine protection plate, itd,sto lepo ne uze GSA koji ima sve to. Naknadno ugradjeni kvalitetni dodatci ce te puno kostati. Postoje alternative sa aliexpresa,ali nije to blizu rezultata koji ti ocekujes s'obzirom da si uzeo dobar motor Taj su imali na stanju, nisam mogao mnogo da biram . Nije nov motor, korišćen jednu i po sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo uzeo za mog F 750 GS ovaj vizir u boji taman dim: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pametno. Koliko videh, ovo BMW-jce ima minijaturni originalni vizir kao TDM. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 17, 2019 (promenjeno) Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mali klip sta sve ima sve to malo BMW-jce...... Ovaj mali ga bas interesantno objasnjava...... Promenio Novembar 17, 2019 član BMW K1200R 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo razumijem ovaj klingonski jezik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Spusti brzinu na 33 obrtaja ploce Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BMW K1200R je napisao: Ja sam upravo uzeo za mog F 750 GS ovaj vizir u boji taman dim: Gde i pustih onaj bmw gs 700 da me pretekne, uvalih te u trosak da kupujes novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 17, 2019 (promenjeno) Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Gde i pustih onaj bmw gs 700 da me pretekne, uvalih te u trosak da kupujes novi motor Gajo, vidimo se na Mendelu Promenio Novembar 17, 2019 član BMW K1200R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Samo ovaj novi gs razradi pre mendela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BMW K1200R je napisao: Ja sam upravo uzeo za mog F 750 GS ovaj vizir u boji taman dim: Ekstra! Koja je cena? Nekako ću ga dobaviti za BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 18, 2019 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tourenscheibe BMW F 750 GS 18-19 Puig 3178h verstellbar rauchgrau mit Preisvorteil WWW.MOTEA.COM <h2><strong>Die Tourenscheibe von Puig rauchgrau, passend für deine BMW F 750 GS</strong></h2> <p>Wer den... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 18, 2019 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima je i na Amazonu, samo je nesto skuplja.... Puig Tourenscheibe Verstellbar 3178H für F750GS 18'-19': Amazon.de: Auto WWW.AMAZON.DE Kaufen Sie Puig Tourenscheibe Verstellbar 3178H fÃŒr F750GS 18'-19' im Auto & Motorrad-Shop auf Amazon.de. Große... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 18, 2019 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Gajo Sevojno je napisao: Samo ovaj novi gs razradi pre mendela Mendel sluzi za razradjivanje motora, sve ostalo je iluzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 2, 2021 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene rešeno ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baze boki 0 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomosh gde mnogu da nadjem polovne delove za bmw f 750 gs 2019god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Avgust 3, 2023 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan @Herr Kakva su iskustva posle toliko godina? Za par dana treba da preuzmem f850gs pa me interesuje iskustvo nekog iz prve ruke. U prinicupu su to isti motori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...