Savan 8689 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A da ipak odeš malo da mu pomogneš? Da pridrzis nešto, slikas..?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da pridržim i slikam Naopako 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon svega još se i pozivaš u goste da mi slučajno ne bi tebi navratili i napravili malo troška 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da dodjem da žderem i pijemDa vam orobim ambar sa kukuruzom i otmem prasiće Ja inače jedem samo kad baš moram.Kad krene želudac da se uvija oko kičme. Doći ću sit:) Nego imao bi dobar razlog da žena skine papuču sa meneVeć je počela gde ćeš ti sa tim motorom.Bolest:) A to bi bilo lepo da skoknete na ladno pivo, špricer, razgovor. Joj što imam domaću garantujem. Vodu nemamTo bi baš voleo, i planiram u glavi, samo ćutim jer je još nemoguće znati kad će kraj radova, da ne slavimo bez motora. Sad si me naterao da kažem:) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za danas dosta... 30 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ruke ti se pozlatile kolega.Tebi ide jedno veliko, srdačno, ljudsko hvala za tvoju solidarnost koja se vidi na djelu.Živ i zdrav bio. Vozim motor, nisam bajker. 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3285 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad već nećeš da uzmeš stotku. To bi neko naplatio 3 stotke, minimum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 15, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A nemoj nam kvarit' premijere... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam do auto škole i raspitao se za A. Ništa, imam 7 časova teorije i opet polažem testove, iako sam već položio u martu ove godine testove za B. Izgleda da ću već u sredu u klupu, u četvrtak gotovo. Pa onda polaganje, moram da obnovim znanje o teškim triciklima i koliko metara bije maglenka Učiću se i polagati na Kawasaki ER 650 AE 6N. Pita instruktor jesam li vozio nekad motor, reko jesam al u dvorištu samo, oko kuće. 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Bojan82 said: Pita instruktor jesam li vozio nekad motor, reko jesam al u dvorištu samo, oko kuće. Sto ne rece coveku da si vozio i u rikverc malo, mozda bi to bio plus na obuci . Nego kako napreduje sredjivanje ? Nema nikakvih vesti vec neko vreme, da nisi ne daj boze odlucio da pridrzis pa sve krenulo kako ti inace ide ? Ili su majstori za vodu zavrsili posao pa ne izlazis iz kade? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, tep3a je napisao: Nego kako napreduje sredjivanje ? Nema nikakvih vesti vec neko vreme, da nisi ne daj boze odlucio da pridrzis pa sve krenulo kako ti inace ide ? Ili su majstori za vodu zavrsili posao pa ne izlazis iz kade? Radovi trenutno stoje, jer se čekaju delovi iz MRGa. Trebalo bi da stignu sutra. Ne brinite, ja ću redovno izveštavati o radovima, čim se nastave... Zastoj nije do mene... 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @tep3a razume sve Kakvi da ovi završe, štaviše oni su pre 4 dana prekinuli da dolaze. Što se tiče motora, sve ide dobro, nemam "domet" 250km da izmalerišem. Motor je na sigurnom:) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller razumem naravno, nisam ni pomislio da je do tebe. Vise mi je bilo da razbijem malo tisinu i da procitam nekij saljivi post od @Bojan82 , nesto se suvise uozbiljio . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo je u auto školu. Mora da bude ozbiljan! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji instruktoru link ove teme. Velike šanse da će se čovek uplaši i da te pusti samo da mu ne sedas na motor. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Stres je to. Stariji sam od instruktora. Sedim tamo oko mene sve klinci sa mlečnim brkovima. Pa kad nastavnik krene da propituje ja u zadnjoj klupi se krijem da ne odvalim neku glupost. Imam tremu pred takvim auditorijumom. Kad sam učio za B rešavamo one testove i posle nam govori rešenja mi beležimo greške. Onda on pita redom koliko ko ima pogrešnih. Ovaj mali kaže 3,neka devojčica 6,instruktor na to kaže au mnogo. Ja brojim kod mene 17 u pm.A ovaj hukće na 6. Aj sad reci pred svima konju mislim se ja, kaži sedamnaest,kad se već blamiram nek to bude kvalitetno. A još kad dodje praksa, jaoj, samo da mi ne vrate pare prvi dan. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Posle sam zaključio da ova deca mnogo lažu. Sve kao 2,3 a ja ispod desetke ništa. Pa rešim i ja da govorim tako. Sakrijem svesku malo laktom i slažem masno. Taman kad sam pomislio da mi mozak zaribo skroz,onaj mali što mu uvek sve tačno, što je najglasniji tamo okine ispit a ja prodjem sa dva netačna samo. Došlo mi da mu lično čestitam posle i vratim što me psihički maltretirao dve nedelje. 2 nedelje zbog njega mislim da imam Alchajmera u začeću, disleksiju... Kupio tablete selenijuma da pijem, da povratim moždane funkcije 1 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, tema ide dalje u starom duhu, što je svake pažnje vrijedno. Zbog toga sam i inzistira na humanitarnoj akciji.Bojane ne šparaj tastaturu. Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Apropo tih klinaca... kad sam polagao praksu za prikolicu iza auta, BE, vozim ja dvocas pred polaganje zajedno sa nekim klincem koji takodje ima dvocas, a obojica poslepodne polažemo. I vozim ja, max skoncentrisan, oprezno, bolje 1km/h manje nego 0,5km/h više, a klinac opušteno, vidi se da je neki baustelac i da svakodnevno vozi tu prikolicu a da je samo sad izašao reda radi da obavi formu i zakonski se legalizuje. A instruktor me kritikuje, jel vidiš kako ovi mladi to voze, tako treba, spontano i opušteno, bez razmišljanja ii oklevanja. Problem kod vas starijih je sto previše razmišljate, komplikujete... jbt glava me zabolela od njega. Medjutim dođje momenat istine i shvatim da crni čovek (instruktor) nije kompetentan da daje takve izjave, ja položio a mladić nije. Nema ništa bez stare kuke. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je instruktor beli čovek. Mast ću da mu izvadim Deluje mi kao živac neki, prebiće me lik, joj biće to neki cirkus.Al ozbiljna škola, bez zezanja, imaju poligon svoj i sve kategorije, i za kamion ima. Jedva čekam da sednem na taj motor. Nadam se da ću dogodine moći na kurs BJ Bikers, uf to je vrh. I na neki kurs posle za enduro. Živote raskrsnico, muko i lepotoooo! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma život je baš lijep kad si odrediš prioritete po svom guštu.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Au ovo ne može da se završi kako sam ja to zamislio.Ja mislio voziću ovog leta. Imao sam dva časa, samo nas je troje. Sledeća dva časa tek u julu! A trebam još tri posle. Polaganje testova kraj jula a ostalo ne mogu da obećaju da će biti gotovo pre oktobra. Znači da ako bi položio sve iz prve nekim slučajem nema šanse pre oktobra ni u priči. Gužve su svuda po školama, mora da se čeka, nema tu šta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne prizivam vraga ali izgledan je upgrade virusa nakon godišnjih tako da bi se to moglo još malo odužiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ce malo ranije,posle izbora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno hoće.Priprema se to. Ali neće biti 24h policijski čas, može da se završi. Biće sve usporenije al valjda mogu praksu da izvedu. Ne znam. Svejedno pre jeseni nema šanse, ako krene jesen, kiše i ostalo svejedno ništa od toga bilo virusa ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...