Surla85 693 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Motor stigao bezbedno. Tako je bilo najpametnije ga natovariti,bar po mom misljenju. Istovaren. Mi stigli kucama,svako svojoj... 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Neki su još i produžili za Suboticu na moto žurku...motorom... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan A jel mu vracate motor? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Posle popravke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan To nije spominjao. Znaci verovatno ostaje nama Meni bi bas prijao jedan ovakav pored ove moje grdosije ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Surla85 je napisao: To nije spominjao. Znaci verovatno ostaje nama Meni bi bas prijao jedan ovakav pored ove moje grdosije ! Nemaš vremena ni tu grdosiju da vozaš, a gde bi tek to vozio... Najbliže brdo ti je na 100 km... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu kolege da je spakovan in the garage. Ja sam uzivao sa klincem dok smo mu proslavljali 3. rodjendan, a ekipa je odradila sve, svaka im cast! Ja sam samo malo koordinisao preko telefona. Fotke krecu sledece nedelje. Prosledicu vam broj racuna za donacije za delEve, dusevnu bol (i klopu da ublazi bol) 5 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Februar 16, 2020 8-bit, 1895 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, abarth_maniac je napisao: Prosledicu vam broj racuna za donacije za delEve, dusevnu bol (i klopu da ublazi bol) Biće tu i fizičke boli - kurbla je u pitanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Neki bag, tek sad vidim poruke ovde A jes lep motor, najbolje ide kad je na prikoliciNe čuje se. Ne znam samo šta će biti, ta generalna valjda, jebem ga. Nije mi baš dobro u glavi oko toga. Nekako sam lakše prihvatao da je zvekno menjač,nešto novo. Al da sam opet kupio isto motor sa zveknutom radilicom kao i onaj prethodni to me peče, u duši. Osećam se ono, sam sebi priznajem da sam glup i kraj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi sa ti računi pričekajte, ljubim vas u dušu Da vidi Ranko prvo šta kako, jel se isplati to popravljati i koliko to para. Možda nema svrhe Ja gledam sad te cene pa samo klipnjača 18 000,a gde je ostalo. Koja razlika u odnosu na 2t,astronomska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 15.2.2020. at 23:03, Toreador je napisao: A jel mu vracate motor? Uzeli mi sve papire Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 19, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Juniore, uči škole, i polaži te dozvole, kotrljati se možeš i biciklom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je kasno za novog vlasnika dotične Yamahe, ali evo malo pomoći za buduće potencijalne žrtve... Kupovina_polovnog_motora.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pocnemo: https://photos.app.goo.gl/roN6AbVm5TEY2WuDA Malecka ne deluje lose u globalu. Nije ni najbolje, nazalost... U sledecem postu saljem snimak. Cekam misljenje drugih, ako se bude culo jer je snimano telefonom. Ja imam presudu u svojoj glavi, ali je necu iznositi jos uvek. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://photos.app.goo.gl/CYsQTr3PELefndtL9 Evo snimka kad je upaljena pa nakon toga kad smo joj prisli k srcu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1772 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cuka neki lezaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Štaje daje ne odustajte.Tražimo sponzore.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ništa ne razumem. Osim da na drugom snimku nešto negde kači i struže. I svaka čast kad pre rastavi Znači nije dobro, ozbiljan kvar ili kvarovi Dao si joj i inekciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Februar 20, 2020 8-bit, 1895 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mu je jebo kevu silikonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Kosa mi se na glavi podigne kada vidim crveni silikon, pa nije set dihtunga sto dukata. Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 20, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nešto čuka pri radu, rekao bih da je sa desne strane mašine ( bar tako deluje na snimku ), a zvuk podseća na ventile . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo upalili motor pre utovara i odlaska za NS, na leru je lupkao dok je bio hladan, posle se to lupkanje utiša, ali u vožnji na jačem gasu lupka u mašini. Po mojoj proceni (ovako na uvo) zveknuo je ležaj u maloj pesnici ili u velikoj pesnici... Naravno, da bi se to sve proverilo, mora da se detaljno sve rastavi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Napravicemo malu da bude dobro... I dobice nove zaptivace, kako dolikuje! I nece je crveni silikon videti, to kod mene ne postoji! Ali nazalost, mora da ode na sitne delove, da proverim sve. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16473 Napisano Februar 20, 2020 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da nije palio lampicu od ulja na leru ako je prolupao neki ležaj? Ako je ima? Ili je to neko rešio kao Del Boj, izvadio je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Due je napisao: Čudi me da nije palio lampicu od ulja na leru ako je prolupao neki ležaj? Ako je ima? Ili je to neko rešio kao Del Boj, izvadio je. XT nema lampicu za ulje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...