ThePainkiller 4384 Napisano Jun 29, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung dekle paljenja najzad sutra stiže, pa će konačno motor biti sklopljen skroz. Pa sledi prvo paljenje... 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jun 29, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam spavao duže od 48h i samo da se javim, mozak mi na leru,upadam u neke mikro snove, nije lako biti kerušaDžoger ne ispuštam. Ali radujem se u sebiTajno. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekamo dihtung, valja montirati pristigle nosače motora. Još jednom veliko hvala kolegi @Šumi Zmajček bez čijih delova ovaj projekat ne bi bio završen... 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Šumija, tu smo imali baš sreće. Inače bi ovo bilo em još skuplje a uz to i duže trajalo. Borise, namesti taj dekompresor lepo pre nego kresneš kurblu I stavi neke kostobrane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Što se tiče Šumija, tu smo imali baš sreće. Inače bi ovo bilo em još skuplje a uz to i duže trajalo. Borise, namesti taj dekompresor lepo pre nego kresneš kurblu I stavi neke kostobrane. Dekompresor je lepo namešten i u funkciji je... Ne sekiraj se... Dihtung ipak stiže sutra... tako da sklapanje nastavljamo čim on stigne... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ni slučajno palit je bez uključene kamere.Vozim motor, nisam bajker. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, el classico je napisao: Ni slučajno palit je bez uključene kamere. Vozim motor, nisam bajker. To se podrazumeva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodjose 2 dana, šta se dešava?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Savan je napisao: Prodjose 2 dana, šta se dešava? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Juče je (konačno) stigao dihtung dekle paljenja i mogu agregat da sklopim do kraja. Juče nisam stigao da to obavim, ali ću se potruditi da danas sklopim sve i pokušam paljenje. Malo sam u gužvi zbog drugih obaveza, ali neću sada da zapustim ovaj projekat, već kad smo skoro na samom kraju radova... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, cekao si petak, udarni termin tamo negde oko 20h. Dame i gospodo, samo za vas veceras u vasem gradu, pogledajte i poslusajte .... posle 2 godine neverpvatnih desavanja, drame, suza i znoja, veceras konacno (valjda?) razresenje i momenat koji ce pokazati da li je situacija resena i da li ce konacno Dzejovog sina, Ajsbeta, poznatog kao Bojana medju ovodasnjim svetom, konacno ugledati sreca a njegov motor dostici radnu temperaturu. Sve je moguce, kladionice se pripremaju, rezultat je neizvestan a kvote su nemilosrdne. Painkiller je dao sve od sebe, cela zajednica je podrzala ovaj zahvat, rekao bi covek da je nemoguce da ce motor ostati hladan a glavni akteri bez teksta. Ali ovom teskom trileru je sve moguce, pominje se tesko ranjavanje, lomljenje podkolenice, pa sve do eksplozije agregata u momentu paljenja. Hoce li i Bojan pisustvovati svecanom i uzbudljivom cinu ostalo je pitanje. Pogledajte veceras i ne propustite ovaj dogadjaj ... 3 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koje su kvote, igra se u gostima. 1 je da će da se nešto sjebe,to mi je domaći teren, kvota 2.5 zbog toga što sam daleko 250km od predmeta,inače 1.1 bi bilo. X je jasno, kvota,1,85,pobeda u gostima 1,45. Ko voli nek izvoli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Savan said: Naravno, cekao si petak, udarni termin tamo negde oko 20h. Dame i gospodo, samo za vas veceras u vasem gradu, pogledajte i poslusajte .... posle 2 godine neverpvatnih desavanja, drame, suza i znoja, veceras konacno (valjda?) razresenje i momenat koji ce pokazati da li je situacija resena i da li ce konacno Dzejovog sina, Ajsbeta, poznatog kao Bojana medju ovodasnjim svetom, konacno ugledati sreca a njegov motor dostici radnu temperaturu. Sve je moguce, kladionice se pripremaju, rezultat je neizvestan a kvote su nemilosrdne. Painkiller je dao sve od sebe, cela zajednica je podrzala ovaj zahvat, rekao bi covek da je nemoguce da ce motor ostati hladan a glavni akteri bez teksta. Ali ovom teskom trileru je sve moguce, pominje se tesko ranjavanje, lomljenje podkolenice, pa sve do eksplozije agregata u momentu paljenja. Hoce li i Bojan pisustvovati svecanom i uzbudljivom cinu ostalo je pitanje. Pogledajte veceras i ne propustite ovaj dogadjaj ... Sad nesto razmisljam, fali mi samo Sanja Kuzet pored mene i da upotpunim dozivljaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Guglam "Sanja Kužet" - nisi ti blesav :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Isto vazi i za restoran, ako se dvoumis, samo kazi - isto kao i on i neces pogresiti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odo i ja guglati tu Sanju...Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bome...... Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, odmah si prezupcio i dupli post objavio. 20x oce nas! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Borise,Napravi nalog na Chaturbate, pa mozes da strimujes;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam mislio da je prosto nemoguće da neko kao Bojan ima toliko nesretnih spletova okolnosti u svom zivotu i da ga toliko prati baksuz, što sa ovim motorom, što sa mnogim drugim stvarim...to sve sam pripisivao pukoj slučajnosti, tj. bukvalnom nameštanju nesrećnih faktora, koji na kraju dovedu do toga da Bojan izvuče "deblji kraj". Ali od danas već vidim da tu sigurno nisu čista posla... Počev od toga šta je sve bilo u problemu na motoru, pa na situaciju oko toga što je motor čamio u garaži par meseci, pa preko toga što smo se dosta pomučili da nabavimo sve delove, da sve pristigne i da se sve sklopi... Na kraju, kada je sve sklopljeno i urađeno, kada sam zakurblao u prazno jedno 3, 4, 5 puta, da mašina povuče gorivo,dam kontakt i na sledećem kurblanju - pukne kurbla! Pa recite vi meni sad, da li je to stvarno, ali stvarno moguće??? Ja nisam neko ko lako odustaje od svega, ali me sad ova situacija već polako stavlja u razmišljanje, šta dalje činiti...? Imate li vi neku ideju? Tražimo kurblu, tj. nosač kurble da zamenimo pa da probamo da upalimo ovo čudo... 1 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da kažem. Nije mi dobro. Kako se tako ne da, to je čudo! Uvek nešto ima da jebe pa to ti je. Prodje kvota 2,5 lagano. Da ima anlaser to bi eksplodiralo. Pošto ima samo kurblu naravno da je pukla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7806 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da probas zavariti?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se nekako zavariti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1049 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ne mracite odma, nije kurbla navikla na tu kompresiju, pukla od muke Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 3 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobro;volim kad se svi baksuzi ispucaju pa sam poslije miran.Bojan je izgleda sve potrošio a da nije ni sjeo na motor,predviđam godine bezbrižne uživancije. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja se obukao i idem direkt kod našeg popa. Znam da je dobar čovek i pravi duhovnik. Da primim slavu i osveštam ovu kuću, stavim ikonu i kandilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...