cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz... Ima jos netko da mu je stigla Tenere? Ili da ju je narucio...ja evo sada na 6000km, stigla mi u 8.mj Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽUVI 31 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan I kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan I kakvi su utisci?Vrhunski! Neopisivo je kako se dobro vozi. Imas osjecaj kao da bicikl vozis, jako je okretan. Nema previse elektronike, sto se meni i svidja... svijetla brutalno dobra... Meni je motor sjeo savrseno. 10/10Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo tvoj moped? Slikano pre dva vikenda u Senju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo tvoj moped? Slikano pre dva vikenda u Senju. Haha nije nije Moj ima ovu naljepnicu Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...