Borkosan 619 Napisano Mart 19, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, polagao sam A kategoriju na tom modelu. U zdravlju ga vozio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-Shark 29 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM LC4 640 Pegaz Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, СајберГастарбајтер said: Super je. Jel' imas tockove i za enduro, da menjas, ili je samo u supermoto verziji? nemam, iskreno za sada ostajem na ovome... možda u budućnosti nabavim i enduro točkove ali za sada je supermoto. Kao što sam i rekao, 90% će biti gradska vožnja a 10% po makadamu itd.. kontam da mogu da se provučem i sa ovim točkovima. Hvala svima na podršci! niste ni svesni koliko zapravo pomažete sa sugestijama, pogotovo nama mladim-neiskusnim vozačima. JOŠ JEDNOM HVALA SVIMA On 3/19/2020 at 2:47 PM, vava said: Sa srecom! Ako nekada budem imao uslova za vise motora ovo ce biti jedan. I znao sam da ces da kupis nesto sto nema veze sa temom. P.s. Nije baš da nije bilo priče o KTM-u samo se on kretao u senci i iskusno čekao trenutak da isplovi na svetlost dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 20, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jes da sam navijao za 690, ali ovo je bombona, a kako si napisao vidim nasli ste se. Videces vise ovo zadovoljstva pruza nego one druge opcije o kojima si razmisljao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Mart 20, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar-Shark Sad napisi nesto u temi supermoto, da bude na pravom mestu. Inace ta zver sto si uzeo moze i po makadamu, samo mora da se pazi na gas, jer motor cupa ko lud. Mislim ako si dobar ili ako nisi, a uvezbas se, mozes super da driftujes. I ne zaboravi da na sve srafove stavis Loctite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-Shark 29 Napisano Mart 21, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM LC4 640 Pegaz Prijavi odgovor kao problematičan prebacicu se u temu Supermoto, sekcija narandžasti korona virus Što se tiče 690 on je baš papren na oglasima, ovaj je istrčao ultra povoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 23, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Nisi ni malo pogresio. Ja licno sam pre za 640 2006. nego za 690 2007. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Mart 23, 2020 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...