Jump to content

Moto Zajednica

Aleksandar-Shark

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Aleksandar-Shark

  • Rođendan 21.10.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    KTM LC4 640 Pegaz

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Aleksandar-Shark's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

29

Reputacija u zajednici

  1. Kolega ne bih se složio sa tobom, možda servis nije kao u filmovima ili u velikim korporacijam ALI def su imali sve moguće delove i svima izlazili u susret pritom majstori iz servisa milism na Dekija i Zeksa su vrhunski majstori. Kavi će biti u Deliti veliko je pitanje. U ProMoto dođeš popiješ piće i motor je gotov, u Deltu dođeš pa te ošamare jedno par puta sa ceno pritom čekaš delove par nedelja jer ništa nemaju na lageru. Znam slučajeve kada su u ProMotu radili i celu noć samo da bi ujutru izbacili motor da se vozi, u Delti će toga biti ali u snovima.
  2. Da dodam i ja koju, uzeo sam HJC i70 i mogu reći da je baš dobra kaciga. Pre nje sam nosio neku kinesku koju sam pozajmio od drugara, ako mi verujete na 120 morao sam rukom da je pridržavam da mi ne odleti sa glave. Što se tiče buke, više šuma je bio sa njom nego bez nje. Ako se neko dvoumi oko kacige moj glas ide za i70, do nekih 80-90 apsolutna tišina, posle toga kreće polako da se javlja suštanje ali toliko slabo da je to smešno. Da napomenem da je koristim na Supermoto bez ikakvog štitnika od vetra. Buka jednocilindraša sa akrapom mislim da je baš baš jaka, ispod ove kacige je baš lep zvuk, bukvalno se čuje kao da prolazi motor pored vas, a vi sedite u kolima i kulirate uz muziku. Aerodinamika je po meni odliča, apsolutno mi ni malo ne baca glavu levo desno, nemam osećaj udara vetra ni najmanje.
  3. Ćao svima, samo da se čekiram što bi se reklo Naklonio sam se narandžastoj koroni za sada ne mogu mnogo da vilenim jer zbog celokupne situacije nisam u mogućnosti da registrujem, ali bože moj idemo dalje 2006 god vozim ga na 50% gasa preko toga postoji tendencija da odletim
  4. prebacicu se u temu Supermoto, sekcija narandžasti korona virus Što se tiče 690 on je baš papren na oglasima, ovaj je istrčao ultra povoljno
  5. nemam, iskreno za sada ostajem na ovome... možda u budućnosti nabavim i enduro točkove ali za sada je supermoto. Kao što sam i rekao, 90% će biti gradska vožnja a 10% po makadamu itd.. kontam da mogu da se provučem i sa ovim točkovima. Hvala svima na podršci! niste ni svesni koliko zapravo pomažete sa sugestijama, pogotovo nama mladim-neiskusnim vozačima. JOŠ JEDNOM HVALA SVIMA P.s. Nije baš da nije bilo priče o KTM-u samo se on kretao u senci i iskusno čekao trenutak da isplovi na svetlost dana
  6. Evo da se javim po dogovoru, Moped sam pazario u Februaru, ali je stajao kod momka od kojeg sam ga uzeo do juče zbog lošeg vremena i nisam želeo da ga vozim po niskim temperaturama. Taman krene lepo vreme ja se naoštrim kao britva da ga pokupim a ono prc vandredno stanje reko ček da vidim koji dan šta se dešava da li ću moći da ga registrujem. Kaže gospodja sa korisničkog sevisa plavaca nema ništa od registracije jer mora da se menja tablica, pišite zahtev republičkom mupu pa ako oni odobre onda može. Reko hvala, voziću ja i ne registrovanog Ukratko period od februara do danas. Inače motor se nije nalazio na oglasima, kućni prijatelj me odveo do njega, video ga i u deliću sekunde rešio sve dileme univerzuma i da li mi je potrebno šest cilindra ili v8 ili pola cilindra... to je u sekundi bilo to, da kažem da je ljubav na privi pogled kao što sam imao kada sam kupovao Astru. Jeste stariji od onog godišta koje sam tražio, 2006 je god, ima svašta nešto zanimljivo od opreme... Kada sam krenuo od momka ugasio se par puta, jer je bolesno nervozan ali smo se usput do kuće prilagodili jedan na drugog. Tako da smo sada odlični drugari, pošto je sav divlji i nervozan usporedio sam ga sa Božanskim konjem Pegazom te i odatle naziv njegov Pegaz neukrotiv, lep i jako jako nervozan sada u posedu imam Ajkulis (astra) i Pegaza (ktm) ko zna koje ću još biće da posedujem. Želeo bih da se zahvalim svima koji su mi davali savete i upućivali dobronamerno razmišljajući svojim iskustvom... Ali što se kaže ljubav je slepa, tako i moja prema mojim ljubimcima. Ma koliko god bili neugodni, neudobni, nervozni nešto ima u njima što mene jako privlači i nema para koje mogu da plate tu moju sreću JOŠ jednom HVALA svima i vidimo se na drumu!
  7. Uskoro slike i priča šta se sve izdešavalo u proteklih mesec dana
  8. IZVINJAVAM SE NA OFF-u!!! Morao sam, toliko mi je upalo u oči da je to užas. Pa zar na takav auto plin majku mu?!
  9. Znam ja to, samo sada tražim pravi primerak
  10. Mislio sam na sebe Mogu da vozim svakakav motor i veliki i mali, poenta je kako ću se osećati u tom trenutku na njemu. Kao klinac sa nekih 10god sam vozikao skuter i Tomosa, sada ne bih uživao na njima. Sa 15-20 godina sam se vozio na R-ovima, ludilo vetar u kosi kome treba kaciga, kome treba jakna... Sada mi ne pada na pamet da priđem motoru bez istih, kao ni da se vozim na R-ovima... Ne kažem da su loši već nije to ono u čemu bih uživao. Svako u nečemu uživa zato i kupuje tu vrstu motora. Ja bih sada najviše uživao na XT 660, V-stromu, Fejzeru ili golaću. Za 5-10 godina verovatno neću moći da zamislim vožnju motora, a da ne bude neki Varadero ili tome sličan motor.
  11. Nije poenta voziti već uživati u vožnji.
  12. Prelep je motor da kažem da je ispred svog vremena bio kada je izašao. Samo ima malih problemčuća bar sad prvo je 1000, nije 2010+ a i deluje mi da je pretežak. On bi došao kao ozbiljna opcija za jedno 3-4 god kada se lepo uvozam. Mislim i smatram da je motor tih gabarita preozbiljan za mene na početku karijere, ali malo kasnije def da.
  13. Boga mi baš lep motor!!! ako je i dalje 3000 na našim tablama bi trebalo da bude do 4000e ako se ne varam ?
  14. Hvala na obilnatom odgovoru, mene je na Fejzera najviše mučila moja visina, odnosno kako bih izledao i da li je dovoljno veliki za mene (nisam nikad seo na isti). Po Vašem odgovoru bih mogao zaključiti da bih mogao lagano da se smestim i da ne bi bio mali, ako grešim molim iskusnije da me isprave. Što se tiče BMW-a ili nekog sa ovog spiska gledao bih da budu max 2008 ispod tog godišta ne želim ni da gledam a kamoli da pričam o kupoprodaji. Ne bih znao da li je isti agregat u novijem GS-u i u starom, da li su iste visine i gabaritnih karakteristika. Jedno je sigurno čekamo onog pravog (p.s. mislim na motor )
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja