zdravoljubac 1 Napisano Novembar 24, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa, jutros sam upalio skuter, bilo je oko 7 stepeni, nije trebalo da se "ceka" da ugrije, vec sam odmah upalio i krenuo u voznju. Ponovo je poceo da hvata punu brzinu kao sto je bilo prije problema. Skuter se ne gusi, i ne gasi. Potpuno sam zadovoljan. Hvala svima na savjetima i pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 24, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super, nek samo tako ostane..... sto bi rekli, pupupu da ne ureknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravoljubac 1 Napisano Decembar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam ovo da pitam. Na onom fabrickom karburatoru sam imao dvije zice sa buksnama koje su isle na njega, na ovaj sto sam kupio nema mjesta za njih, sta da radim sa tim zicama i za cem su sluzile one? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Decembar 1, 2019 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Elektricni sauh, svi kinezi ga imaju, cudi me da nema na taj novi. Bravo za popravku i puni gassss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Decembar 1, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nece bude od sauga, saug je vec nakacio na fabricku instalaciju. te dve zicke s'buksne koje pominje su isle ovde @zdravoljubac izoluj zicke i stripsuj negde gde ti zgodno.... resena dilema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravoljubac 1 Napisano Decembar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan Ok, a zasto one sluze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je neki grejač goriva u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Decembar 2, 2019 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Hah, zakleo bih se da ne postoje a krivokletstvo je kaznjivo pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravoljubac 1 Napisano Januar 23, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zeta Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ekipa... Javio se jedan problem... Skuter kad je hladan moram da mu drzim gas da se ne ugasi, onda kad se ugrije sve je ok pali ok... Takodje, do 40kmh dodje onako brzo, a do 50kmh se nateze...Ranije je dolazio do 60kmh... Ranije sam mijenjao karb dobro je islo...Rekli su mi neki majstori da stavim diznu drugu, stavio sam jednu broj na njoj je 80... E sad ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 24 Napisano Avgust 31, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko koji kaiš ide na ovaj skuter i koje rolnice? Na netu se razlikuju informacije od sajta do sajta. ...izmerio bih stari kaiš da se nije raspao kao da je bio u blenderu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...