to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zarco 9. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije mogabolje od 6-7 da nije pratio Q. Verovatno se nadao prvom redu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je sazrelo vreme za Marseljezu sutra? Hmmm, možda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 2, 2019 Andragog, 5027 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, rastkojokic je napisao: Iskreno se nadam da nije... Ne znam sta mu je trebalo ovo provociranje Baš tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18875 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što više počinje sa tim rosijevskim igricama, biće mu sve gore... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 2, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, severian said: Da li je sazrelo vreme za Marseljezu sutra? Hmmm, možda! Cini mi se nikad blize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da pobedi sutra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi pratio Morbidelija ko Marquez Quartarara... s jadnim rezultatom. 0.7 na fabtičkom motoru iza satelita uz flaster praćenje... Žalosno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, štampar said: Možeš kako 'oćeš al' ne možeš dokle 'oćeš.... !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, štampar said: (s obzirom da je ovde pobedio 7-8 puta nije morao ni da prati Morbidelia Očigledno znaš nešto što on ne zna, pošto mu je bio na zadnjem točku sve vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 2, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, to crank said: Zarco 9. I nije se šlepovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, štampar said: ....da se ''vadiš'' iz nemogućih situacija,kad tad će te izdati sreća... Nema šta da se razjašnjava, on je primer za tu izreku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 2, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da se MM malo ukakio Fabia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, MOTOM said: Imam utisak da se MM malo ukakio Fabia. Malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je u svojoj alavosti planirao da pobedi na stazi na kojoj mu je i podijum premija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Novembar 2, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate u svoj svojoj ljigavosti jutros mi je zeludac pomjerio i bukvalo ga je stigla nivelacija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 2, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne napravi neko sranje kad krene sa 11. mesta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, BRACO said: Pa brate u svoj svojoj ljigavosti jutros mi je zeludac pomjerio i bukvalo ga je stigla nivelacija. Ne razumem što je on liga što prati Q-a a Rossi nije a prati Morbidelija?! Zato što će da skine Rossi-u rekord u titulama ili šta? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, MOTOM said: Samo da ne napravi neko sranje kad krene sa 11. mesta... 50-50, ja bih rekao. Ako se ne ispostavi da je nešto puklo u zglobu, kolenu, ramenu pa preskoči sutra, Popio je 3-4 vrhunska udarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Novembar 2, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, to crank je napisao: Ne razumem što je on liga što prati Q-a a Rossi nije a prati Morbidelija?! Zato što će da skine Rossi-u rekord u titulama ili šta? Zato što niko nije okolika stoka da insitira da neko popusti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, BRACO said: Zato što niko nije okolika stoka da insitira da neko popusti Važi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5836 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, to crank je napisao: Ne razumem što je on liga što prati Q-a a Rossi nije a orati Morbidelija?! Zaro što će da skine Rossi-u rekord u titulama ili šta? Upravo to sam i ja hteo da kažem. Gotovo u svim kvalifikacijama i treninzima neko nekog prati (da ne ulazimo u razloge) a samo je ljigava provokacija i igrica kada to radi MM. Ako to smatrate tako strašnom provokacijom i da je nakon toga tako zaslužio onakvo kršenje, onda takav stav primenite i na VR-a, Rinsa (ne danas) i da ne nabrajam dalje. Da li i njima priželjkujete istu "kaznu" za praćenje protivnika ili samo MM u tom slučaju vozi "pederski", a svi ostali "taktički"?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Novembar 2, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I jos onaj komentator kaze nesto tipa "pa ovo je fenomenalno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Novembar 2, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ZoraNS je napisao: Da li i njima priželjkujete istu "kaznu" za praćenje protivnika ili samo MM u tom slučaju vozi "pederski", a svi ostali "taktički"?!? Naravno ako je protiv volje drugog kako sto je svaki put kad je ljigavac u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Novembar 2, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim što je važno ko je koga pratio, to je glupost, neko uvek nekoga prati. Ljigavac mi je antipatičan od kada sam ga prvi put video ali je pad bio strašan. Sad gledam snimak samog pada, nisam gledao ništa drugo pre i posle toga. Mislim da će tek da vidi i oseti posledice. Ako je desno koleno ostalo nepovređeno treba da bude srećan. A verovatno će boleti i to dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...