Markone88 4833 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sashac said: Ja ne znam sto pitas ista ovde...Dobices oprecne zelje i cestitke.Pametan si,oceni da li mozes dva motocikla da odrzavas.Ako mozes skupi soma ipo i freewinda jednog,i cao.Ako ne,pogresices sta god da uzmes. Nije to probpem, nema potrebe da skupljam za nekog npr freewind, ali lepo sam napisao tamo, sta se sve danas prodaje, triput meri jednom seci. P.S. mozda dobijem i neku lepu ponudu ovim putem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Imao Freewind-a smorice ga brzo motor. Jedan cilindar, 5 brzina, slabasan. Sto se tice odrzavanja 10-ka za sve. Jeftin, jednostavan, itd. Sve zavisi od potrebe I zelja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 5, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Dejan Bgd je napisao: Imao Freewind-a smorice ga brzo motor. Jedan cilindar, 5 brzina, slabasan. Sto se tice odrzavanja 10-ka za sve. Jeftin, jednostavan, itd. Sve zavisi od potrebe I zelja. Pa za pecanje je dusu dao,kao motor za takve avanture.Dobar je on,voze ga toliki ljudi godinama(bio u nasem posedu 2 god.)Nije da je tdm neki dozivljaj od motora.Meni licno dva najdosadnija-tdm850 i tdm900(posedovao oba)Napravismo temu od oglasa...ali Mare je kriv... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sashac je napisao: Pa za pecanje je dusu dao,kao motor za takve avanture.Dobar je on,voze ga toliki ljudi godinama(bio u nasem posedu 2 god.)Nije da je tdm neki dozivljaj od motora.Meni licno dva najdosadnija-tdm850 i tdm900(posedovao oba)Napravismo temu od oglasa...ali Mare je kriv... Pa zar ne voziš sad motor skoro kao što je TDM? Malko jači? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 5, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Pa zar ne voziš sad motor skoro kao što je TDM? Malko jači? Samo 30 konja jaci,cilindar viska,dupli abs,traction kontrol,3 moda voznje,totalno drugacije ogibljenje...itd...ma isti motor... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, sashac said: Samo 30 konja jaci,cilindar viska,dupli abs,traction kontrol,3 moda voznje,totalno drugacije ogibljenje...itd...ma isti motor... ej ej narode, kur**nje sa konjima u drugoj temi, ovo je prodaja/zamena. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 5, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Markone88 je napisao: ej ej narode, kur**nje sa konjima u drugoj temi, ovo je prodaja/zamena. Hvala Morah malo Milanceta... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sashac je napisao: Morah malo Milanceta... A što ću ja sve to nadoknaditi sa svojih 80-ak kg u odnosu na tvojih 100-tinak...aha...e jedino me brine masa puta ubrzanje Mare izvini, oprosti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, shoyyka said: A što ću ja sve to nadoknaditi sa svojih 80-ak kg u odnosu na tvojih 100-tinak...aha...e jedino me brine masa puta ubrzanje Mare izvini, oprosti... sve je oprosteno, ja se samo plasim ovih odozgo, teme u prodaji moraju biti kratke 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Slabasni freewind se skoro popeo na ne tako slabasni kameniti uspon. Zajeban uspon. Jedini nije bio enduro. Ja sam bio impresioniranMotor je odlican nema diskusije, to je samo moj utisak. Odlican za pocetnike. A decko nije pocetnik... Treba tu jos koji konj, a I cilindar... Ja npr.vise nikad necu kupiti jedan cilindar, smara brate to saltanje non stop... opet naglasavam moj licni stav I utisak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan da wind je totalno pocetnicki motor, nije naivan ali nije ravan AT, TA i ostalima.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pa za pecanje je dusu dao,kao motor za takve avanture.Dobar je on,voze ga toliki ljudi godinama(bio u nasem posedu 2 god.)Nije da je tdm neki dozivljaj od motora.Meni licno dva najdosadnija-tdm850 i tdm900(posedovao oba)Napravismo temu od oglasa...ali Mare je kriv...Slazem se vozio 850 tdm nista posebno. Kamila obicna. Verujem da je 900 slicna.A ko bi nama ugodio? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Motor do ponedeljka rezervisan, za punu cenu koju trazim. Odbio sam 2 ponude za manje para. Bio sam da vidim BMW G650GS, iako super motor za voznju, ne deluje da vredi skoro iste pare kao sto bih prodao TDM. Sutra i prekosutra treba da vidim KLE500 i TA600, pa cu doneti zakljucak koji mi lepse lezi za ovo sto meni treba. Hvala svima na savetima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7687 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate BMW ti mali i ne stoji nikako, nesto visocije uzmiПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Bigor said: Brate BMW ti mali i ne stoji nikako, nesto visocije uzmi Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока al znas kako je sladak za voznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, bocca_bastard said: Bre Marko, vozio si tdm koji nije tdm a sad ces da kupis bmw koji nije bmw svaki Marko radi naopako 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: al znas kako je sladak za voznju A sutra kad budes putovao sa njim pa te bude tukao vetar? mada ti si navikao na to na tdmu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se ide na pecanje, amateri Feeder stolica sa sve dodacima, 2 kante za hranu, 3 štapa.. I ja sa 195cm i 100kg na sirotu jamahicu 125cc Sorry malo na offu jbg 2 2 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Novola said: Ovako se ide na pecanje, amateri Feeder stolica sa sve dodacima, 2 kante za hranu, 3 štapa.. I ja sa 195cm i 100kg na sirotu jamahicu 125cc Sorry malo na offu jbg To je to! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 10, 2019 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Odlican komentar bocca, bas se nasmijah evo pratim oglas ko najbolji roman Srecna prodaja! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja aktuelna. Zamena moze za manji enduro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8207 Napisano Novembar 11, 2019 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Markone88 je napisao: Prodaja aktuelna. Zamena moze za manji enduro. Šta bi????............otkazana rezervacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, BaneVuk58 said: Šta bi????............otkazana rezervacija Pa, nije bas. Trazi covek da jos sacekam da proda jedan od 2 auta sto ima. Nudio mi i zamenu za kola. Passat ili Astra H, oba dizel karavani plus doplata, ali ne treba mi taj tip auta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Novembar 19, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bas za van druma, motocikl treba da je sto laksi. To jeste u suprotnosti sa udobnosti na drumu i snazi, ali presudni kvalitet i pogodnost terenske voznje je - lak motocikl. Nije to samo zbog pridizanja (pa jos u blatu ili pesku), nego je i sama voznja po bespucu laksa sa manjom tezinom. Manje zanosi on tebe, a vise upravljas ti njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 19, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Motor do ponedeljka rezervisan, za punu cenu koju trazim. Odbio sam 2 ponude za manje para. Bio sam da vidim BMW G650GS, iako super motor za voznju, ne deluje da vredi skoro iste pare kao sto bih prodao TDM. Sutra i prekosutra treba da vidim KLE500 i TA600, pa cu doneti zakljucak koji mi lepse lezi za ovo sto meni treba. Hvala svima na savetimaJel prodat za punu cenu ili će ovaj lažni oglas nastaviti da živi??? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 2 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...