Sith 66 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle ravno 5 meseci od kako sam ih porucio, juce je moj dragi komsija Gile stigao iz Engleske i doneo mi nove pantalone. Ixon Climber su konacno kod mene i vec su bile na testu i zaista sam zadovoljan. Imaju protektore na kolenima, vodonepropusne, i unutrasnji ulozak koji se vrlo lako skida('fala Bogu za ove tople dane). A kao poklon od Gileta sam dobio i rukavice. Spolja koza, unutra poliester... videcemo kakve su.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 15, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ih iznosish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 15, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ixon Climber To su planinarske pantalone bre, ne možeš u tome da voziš motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6399 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan kolko zica, tolko godinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam takve pantalone i rukavice. Sve je jako dobro. Preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...