Acko017 192 Napisano Octobar 25, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na to da su parametri bili pomešani, vratio sam sve na 0, da li neko zna tačne parametre za pomenuti model? I da li parametri utiču uopšte na potrošnju goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12748 Napisano Octobar 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što si čačkao te parametre? To što ti japanac ostavio tipke ne znači da treba da ih pritiskaš kao da igraš tetris. Pa nećeš sigurno ti bolje da podesiš EFI nego što je fabrika uradila. Nikada ne mogu svi cilindri da imaju ista podešavanja. ECU prikuplja podatke od senzora i na osnovu njih sam podešava parametre u nekom manjem opsegu. Parametri nisu bili pomešani već tako treba da bude. Ne diraj to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Octobar 25, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Što si čačkao te parametre? To što ti japanac ostavio tipke ne znači da treba da ih pritiskaš kao da igraš tetris. Pa nećeš sigurno ti bolje da podesiš EFI nego što je fabrika uradila. Nikada ne mogu svi cilindri da imaju ista podešavanja. ECU prikuplja podatke od senzora i na osnovu njih sam podešava parametre u nekom manjem opsegu. Parametri nisu bili pomešani već tako treba da bude. Ne diraj to. Ma brat čačkao pa sam vratio na 0 svuda, ne diram ja al jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...