Skyrunner 5112 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Bandita koji je kod mene evo skoro godinu dana i za to vreme je prešao jedva 100km. Prema ugovoru godište je 1997, a verovatno je prvi put registrovan kod nas 2007. godine pošto tako stoji u saobraćajnoj kao godina prve registracije. Model je GN77a i ima 57kw. Ja zbog posla i puta po centralnoj Аziji ove godine nisam stigao da registrujem ni jedan od motora, tako da su svi stajali spakovani u garaži. Banditu su odjavljene tablice. Pali, radi i ide. U pristojnom je stanju, kod mene je kratko u upotrebi tako da mnoge detalje sigurno ne znam. Cena od 1500 je negde pri dnu u oglasima 20191020_171554_HDR.jpg - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 20191020_171625_HDR.jpg - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 20191020_171601_HDR.jpg - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 20191020_171637_HDR.jpg - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Octobar 24, 2019 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A pošto je motor već u zimovniku, može i opcija da kupac plati određeni % od cene i da ja sačuvam motor do proleća besplatno i praktično dobijete motor po zimskoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena ode dole za 100€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Loš, ružan, skup, starkelja ili nešto desto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2019. at 14:09, Skyrunner je napisao: Loš, ružan, skup, starkelja ili nešto desto? Evo ja da kazem da je meni bandit lep motor, volim te suzukijeve agregate, ujedno i da zapratim temu (javio sam se i na pp). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo proleće a sa njim i konji hoće da izađu iz dvorišta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano April 26, 2020 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam malo vremena sad za vikend pa sam ga izvezao iz garaže. Učim i kako se koristi ovaj aparat. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam u novoj temi napisao, pošto tražim A2 motor za brata, a ovaj Bandit mi je višak, moguća je i zamena za neki drugi motor koji se vozi sa A2 dozvolom. Inače, cena je otišla za još 100€ dole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5694 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 2526 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, jel aktuelan ovaj motor jos? Drugar je zagrizao za bandita a ovaj nam je zapao za oko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan je, a jedno vreme nisam od posla ni stizao da ga pokažem ljudima. Nagrnuli ljudi posle vanrednog stanja da se sude kao nikad pa mi je to prioritet Sad je to rešeno i bez problema se može pogledati motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5694 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 2526 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj kes skuplja, al bar neku kaparu da skupi, puca na naked, a ovaj je top od svih, gledamo pa se javljamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...