brdy 2099 Napisano Octobar 19, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Xantia kod mene 10 god, odlicno me je uvek sluzila, iako pored 2 auta sam je slabije vozio. Ko je vozio zna za udobnost kakvu imaju. Hidraulika je sva sredjena, stavljene napred 2 bombe od c5, zadnji trap sredjen zamenjene caure i lageri ceo lhm, jedno rame pre 2 godine 250e, veliki radjen pre 4 godine, redovni svake i to na predjene 2000 km godisnje, nov akomulator ove godine stavljen, registrovana pre 20 dana, nov zadnji lonac, u trapu sve izmenjano, spone, jabucice, selen blokovi, manzetne, gume dobre imam i letnje rezervne nisu bog sta. Od mana moram da navedem kontakt bravu kad se upali mora da se vrati malo da dobije kontakt sa akomulatorom i to je sve, limarija pocinkovana nigde truo.Cena 800 e za bajkere popust.0692072035 Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 19, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jednu centralnu bombu za rezervu, dajem i nju.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Xantiu, doduše 2.0 HDI, ali je ostalo isto i mogu reći da je to najudobniji auto u koji sam seo u svom životu. Hidraulika, ukoliko je sve ispravno i creva nisu trula i dotrajala, nema nikakvih mana i radiće pouzdano i bez greške. Bombe se proveravaju i po potrebi pune na svake 2-3 godine i to kosta 10 evra po bombi (ima ih 6 ukupno). Uglavnom, za male pare vožnja kao na oblaku... Kolega, srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zna da trosi po gradu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 24, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zna da trosi po gradu?Ide oko 10,11. Auto put 6, 7. Prodao sam je juce covek nije ubijao cenu kolko sam trazio tolko je dao Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...