Milance 067 201 Napisano Octobar 16, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi savet. Kupio sam veoma povoljno kofere. Ispravni ali osteceni, e da li neko zna kako bih ovo mogao da odradim. Nisam neki majstor ali nisam bas ni levi. probao bih da ovo dovedem koliko toliko u estetski bolje stanje . Plastika sa unutrasnje strane nije ostecena ali aluminijum jeste. Koliko znam problem je i sto su plastika i aluminijum zalepljeni jedno za drugo na nekim mestima , a jos i gore ne znam cime. Ajd dajte misljenje ili cak i to da ne diram nista da ne zajebem nesto vise , posto su oni funkcionalni. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 17, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je moguce poruciti samo aluminijumsku oplatu ili jeftinija varijanta napravi nalepnice nesto poput ovih sa linka. BMW VARIO - TRIPLE BLACK - Effetti Adventure - BMW GS Graphics - Stickers - Decals - Touring - Stickers EFFETTIADVENTURE.COM BMW VARIO - TRIPLE BLACK - Effetti Adventure 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 18, 2019 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 17.10.2019. at 2:32, Mikulanac je napisao: Mislim da je moguce poruciti samo aluminijumsku oplatu ili jeftinija varijanta napravi nalepnice nesto poput ovih sa linka. Rezervni deo košta oficijelno oko 170$ komad, tako da čekić i šteklu pa preko nalepnicu sa zaštitnim lakom. Verovatno je lepljeno nekim lepkom ko za šajbne, sajlica, nož,... pa igranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 18, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan To će i biti.Hvala .Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 18, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izrezao ploču od al lima, debljine 1,5 do 2 mm, oblika da prati ovo "X", a u središnjen kvadratu stavio odgovarajući katadiopter. (može da se napravi od trougla za kola). Pop nitnama bih spojio za oštećenu stranicu kofera. Malte ne bila bi neprimetna prepravka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto odradio, i za sad sam zadovoljan. Moze mnogo bolje ali ni ovo nije lose za pocetak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je meni ekstra, kako si odradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Ispupcenja polako cekicem.A rupe ispunio aluminijumskim kitom. Mislio sam preko foliju pa se nisam mnogo trudio oko sitnica. Posle sam se predomislio i ofarbao ga sa cetiri sloja sprejom. Izbliza je jos bolje. A bilo bi jos bolje da sam ga pripremio bas kao za spricanje. Ali to neka ostane kad padne neki snegic pa me zabole zivci. Spremio sam i neku nalepnicu pa cemo jos da vidimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga još jedan pokušaj ulepšavanja. Trudio sam se da ne ode u kič i nadam se da sam uspeo, sobzirom da mi na motoru preovladava žuta boja. Sve u svemu sam do kofera došao sa smešnim parama. Sobzirom koliko ih cene, a cene da se uplašiš. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj kako izglesa na motoru pa da vidimo jel kic il nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Novembar 28, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan lepo uradjeno svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...