đunta 4182 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 6547 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Grifovana žuca ili pletivo, ima i od aluminjuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep ugao. Mada treba da izmenim mesta nekim nalepnicama i da dodam jos neke. Razmišljam šta bi napred levo i desno od farova gde inače dolazi orginal sara. I nalepnica procleans mi je nekako postala suvišna na ovom mestu. A ne znam sta bi drugo... dilema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi se ja pitao, sve nalepnice osim Honda Africa Twin bi sklonio...Nema razloga za reklamiranjem, a i deluje načičkano, osim ako nije neki rally fazon u pitanju. U tom slučaju bi uradio čitav motor u tom fazonu, nije skupo, a deluje organizovano. Inače za čitav posao oko bajka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan I meni izgleda nedovršeno I nacickano. Može savet kako to da uradim. Ili neka slika primera ili majstora koji to može da osmisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jbm. li da...znam da su radili nalepnice za hard enduro, čitav bajk...vidjao sam, javiće se neko ovde da zna, a možda i na face-u da se pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki savet je dobro došao. Hvala na sugestijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 30.3.2020. at 16:21, Sinisa Vitezovic je napisao: Zaštitu mi je pravio jedan majstor. Nije to 100% simetricno ali je izuzetno jako. Postavicu par fotki Ajde ajde to namerno nije simetricno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano April 1, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za trud, trosak i vrijeme. Prelijepo, osim naljepnica naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde sta se nudi Customized graphic kit for HONDA AFRICA TWIN XRV 750 | Customized delcas kit for HONDA AFRICA TWIN XRV 750 | Graphic HONDA AFRICA TWIN XRV 750 | Decals HONDA AFRICA TWIN XRV 750 AFRICA TWIN XRV 750 - Customized graphics kit WWW.HYENA-MX.COM HYENA makes customized graphics and decals for HONDA AFRICA TWIN XRV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ako neko ima konkretan primer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako neko radi orginal nalepnice I to mi je u opciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno fotografija moje Afrike je postavljana kao profila grupe. Administratorima se dopala 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Sinisa radu....I ja sam upravo danas nakon 5 i po meseci postavio moju Africku kraljicu na noge,tj tockove i upalio.. Agregat su mi radili Bokilic i Sasa iz Bele Crkve,a sve ostalo ja sam (kada bi samo moja kicma mogla da prica) Inace pocetkom oktobra samo sam sisao do garaze da malo prebrisem motor od prasine,i onda ne znam zasto uzeo kljuc u ruke i poceo da skidam deo po deo,pa onda kazem sam sebi,ma razbucaj sve i odradi totalnu restauraciju .Zasto sam to uradio,samo sam zeleo da znam u kakvom je stanju motor,koji je na km satu pokazivao predjenih 120.000 km..inace motor mi je bio u sasvim dobrom stanju,ram bez mrvice korozije,videcete na slici,inace nije farban l, trosio je ulje na brzini vecoj od 130km/h,ispod te brzine ni gram i apsolutno nista drugo,nikakav zvuk,nikakva naznaka nekakvog problema,ali apsolutno nista i kako to biva,sve novi oridjidji noviv delovi ..kompletna restauracija do sad me kosta oko 1.500e..Evo par slikica Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da se pretplatim za vise slika ne pitaju dal imam,i ne znaju da sam se ofucao finansijski ko manastirka macka Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sledi priprema za farbanje plastika,u planu mi je nesto ovako,s tim sto bih morao da pravim nove plastike od fiberglasa..ali otom potom..Sinisa izvini sto sam ovako upao u temu ko padobranac,ali posto je rec o restauracijama Afrika,mislio sam malo da dopunim temu Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan .Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 16.10.2019. at 19:07, Sinisa Vitezovic je napisao: https://youtu.be/3Ip-cdeZRFM Vrhunski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...