Jump to content

Moto Zajednica

Najbrzi i najkraci put od Mostara do Ohridskog jezera

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Članovi MC Neretva iz Mostara i naravno moja malenkost ::) imamo zelju da se provozamo malo do ohridskog jezera u sedmom mjesecu. moze li mi iko reci koji bi bio najkraci put do tamo ali uzimajuci u obzir da bi mi prije toga svratili i u Valjevo i Obrenovac do nase brace bikera u posjetu?

I moramo li preko Kosova i kuda ako bi morali?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Iz Obrenovca za Beograd, pa autoput ka Nisu, onda na Skopje, i vuces levo ka Ohridu.

EDIT: Ovo nije preko Kosova, i sve je uglavnom autoput. Osim poteza Skopje-Ohrid.

• U prolazu, 8 postova

hvala..

to i nije onda tako los prijedlog...Nas bi islo oko 10-tak motora....

znam da sam dosadna  ::) ali ima li jos koji put sem toga.....

• Svrati ponekad, 131 postova

Cao,za puteve niz Srbiju ne mogu da ti kazem,ali u Makedoniju nema problema,Stom ugjes u Makedoniju posle 20 km po autoputu iskljucis se za Skopje i opet ides autoputem,od Skopje do Gostivar ti je auto put i to nov okolo 60km,od Gostivar do Ohrid ti je magistralni put veoma dobrog stanja i skoro ceo put ti je kroz shumovite predele.od ulaza u Makedoniju do Ohrid imas oko 200km,Srecan put!

• Svrati ponekad, 131 postova

Ako vam ista treba kad ugjete u Makedoniju slobodno me nazovite na +389 70 366 359 ja sam iz Kumanova na 10km od granice.

• U prolazu, 8 postova

Ako vam ista treba kad ugjete u Makedoniju slobodno me nazovite na +389 70 366 359 ja sam iz Kumanova na 10km od granice.

Hvala brate! E ovako kad vidim da ti je neko spreman pomoci ( a to ima samo kod nas bikera) jos vise volim motor i zivot na njemu!!!!!!

• Svrati ponekad, 179 postova

Iz Obrenovca za Beograd, pa autoput ka Nisu, onda na Skopje, i vuces levo ka Ohridu.

EDIT: Ovo nije preko Kosova, i sve je uglavnom autoput. Osim poteza Skopje-Ohrid.

Kad uces u Makedoniju imas dva nacina da stignes do Ohrida. Jedan je preko Tetovo, Gostivar,Kicevo ( Debar), Struga pa Ohrid. Drugi izbor vam je, da idite pravo  po autoputu i tu vam je samo oko 150km nije autoput. Znaci idite pored Velesa, Prilep, Bitola, Resen pa Ohrid. Ukupno imate nesto malo vise od 300km od granice do Ohrida za ovu drugu varijantu.

• Svrati ponekad, 210 postova
  • U prolazu, 8 postova

A pobogu zašto bi išao najkraćim putem, pa to je zločin!!! :o ;D

zato sto bi krenuli radnim danom kad svi zavrse s poslom ( znaci negdje oko 3-4 sata poslijepodne ) i gledali bi da sto prije dodjemo ali zato se u nas u povratku nikom ne zuri i tada se ne gleda ni ruta, ni duzina puta ni prolazno vrijeme.... ;) ;D

• U prolazu, 8 postova

Onda mozete da sjurite prvo na Ohrid preko Crne Gore i Albanije, a u povratku da svrljate po Srbiji!

mogli bi ali ima pojedinaca koji nece preko kosova...  :P pa dok prijateljku ugodis svakom...treba ti mjesec dana ::)

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Najkraci bi trebao da je ovaj.

Samo ja to nikad nebi uradio.

gGgQP_72680208nn4.th.jpg

Ovo je slicno tome sto sam predlozio samo mislim da bi moglo da se ide na Drac i Elbasan. Drugari iz kluba su isli proslo leto i uradjen je nov put koji je super.

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Preko Elbasana mnogo bolji put, pogotovo kada se krenete penjati prema Ohridu, ima dionica i sa tri trake.

U ovoj ruti najgori dio puta (po kvalitetu kolovoza) vas ocekuje od Tuzi (poslije Podgorice) do Skadra.

Djelovi tog puta

Tuzi i put prema Albaniji

Picture009-5.jpg

dio puta kroz Albaniju do Skadra

Picture016-6.jpg

docicete iz ovog pravca gdje je objektiv fotoaparata okrenut, ovo je izlaz iz Skadra, dalje prema Tirani ocekuje vas dobar put

Picture022-3.jpg

Mislim da je to najbrza dionica

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Ako ces preko Valjeva i Obrenovca onda idi ovim putem, nikakva Albanija :D ili Kosovo, kolege bajkeri su se nesto zbunili.

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Najbrzi i najkraci put je preko Albanije  ;)

U Obrenovac mogu u povratku (koliko sam shvatio u cajtnotu su sto se vremena tice kada budi isli za Ohrid

• U prolazu, 8 postova

U Obrenovac mogu u povratku (koliko sam shvatio u cajtnotu su sto se vremena tice kada budi isli za Ohrid

pa tako smo i odlucili...kad se budemo vracali obilazit cemo raju u Obrenovcu i Valjevu a dole idemo pravo iz Mostara.

• Drug član, 1779 postova

pa tako smo i odlucili...kad se budemo vracali obilazit cemo raju u Obrenovcu i Valjevu a dole idemo pravo iz Mostara.

Kad se vracate iz Makedonije i dojete do Nisa gde cu ja da vas sacekam iamte dve alternative na putu za Valjevo.Jedna je da nastavite autoputem ka beogradu  i iskljucite se na Batocinu i onda kroz sumadiju pravcem Topola ,Aarandjelovac,Lazarevac i hvatate ibarsku magistralu i pravc VALJEVO.A druga je malo zaobilazna ali ako imate vremena nije lose da se prodje a to je Nis ,Prokuplje ,Blace ,jezero Calije Krusevac ,Kraljevo ibarska magistrala i dalje ka Valjevu .U oba slucaja se javljam kao dobrovoljac da vas provedem tim krajevima naravno p[od uslovom da svratite na sat -dva u NIS ili koliko vec imate vremena.Samo se nadam da necu biti na moru u tom periodu al cujemo se moj mob 063 77 10 269.Misko

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ako budete isli preko Kraljeva, zelim da vas ugostim posto sam sa mojom ekipom iz MC KINGS bio vas gost pre dve godine. 063466403

Pozdrav za Bosketa koji nas je sacekao i pobrinuo se da nam nadje povoljan smestaj.

• U prolazu, 8 postova

Ako budete isli preko Kraljeva, zelim da vas ugostim posto sam sa mojom ekipom iz MC KINGS bio vas gost pre dve godine. 063466403

Pozdrav za Bosketa koji nas je sacekao i pobrinuo se da nam nadje povoljan smestaj.

Bosketu ( Draganu) cu prenijeti pozdrave a ujedno se nadam da ce te i ove godine doci i biti ponovo nasi gosti! Pozdrav cijeloj ekipi MC KINGS od raje iz Mostara.

P.S. nadamo vam se 11.-13. 07. na nasoj motorijadi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja