Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не мора, понудио сам да донесем где год треба (све је боље од седења кући и учења). Ако се вечерас не будем возио до града, сутра ћемо се наћи код мотора. А и дечко живи на Врачару, није Богу иза трегера, нпр. На НБГ @bocca_bastard 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, sashac je napisao: Sad je stomacni virus,verovatno poteralo mucenika...(neka mi dragi bog oprosti ako se stvarno coveku desilo nesto hitno). Поприлично хитно се десило, каснио на посао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Octobar 18, 2019 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zuba87 je napisao: сутра ћемо се наћи код мотора. Ako nadjete motor, nocice na otvorenom ... Zubo, msm da nece san na oci nocas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ах, њему неће на очи, двоје деце која кмече, не био му у кожи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Octobar 19, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim do motora, a ono jedna porukica u cepu rezervoara a druga kod kontakt brave. Ljubazno napisane, potpisane, sa datumom i brojem telefona. A vrhunac ljubaznosti je sto Dejan @Zuba87kaze: "aj treba mi 30min da dodjem, krenucu odmah", da on meni donese... E jes cudo ova moto solidarnost! @Arakis, narucio ja, nego mi ovaj covek sto je radio Louis (zaboravih ime) kaze da ne ide vise. I sad motor ceka da maknem pozadinu putem EU pa da donesem delove da se igramo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Супер је све то, него, ми се још не нађосмо, скинућу гипс, па ћу да се возам Хондом, да не трошим своје гориво @vukmarko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...