Jump to content

Moto Zajednica

vukmarko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    120
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kojekude
  • Motocikl
    VT750RS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vukmarko's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Samo da pomenem da me zamene ne interesuju jer imam celu novu opremu, dva broja veću :))) Gledanje/preuzimanje na Vračaru kod Hrama. +381 60 345 1234 Vuk (Vrvtn je bolje da mi pišete na Wapp/Viber pošto često ne mogu da se javim)
  2. Korišćenje u zdravlje, poslednji put nošen pre par godina. Kupljen od kolege s foruma koji je kliznuo s njim, što meni nikada ni malo nije smetalo. Cena 150e, mogu gratis da ubacim i Nexx kacigu na otvaranje, korišćenu, ali je više ne koristim.
  3. @FFBikerSar hvala puno na odgovoru, čitao sam samo šta sam našao na mapi. kako razumem, od Sarajeva do HR će biti super, a ova ruta od granice do Sarajeva? To mi je zabrinjavajuće jer sam čitao neke horor priče pa tebe da pitam kao Sarajliju?
  4. Kolege, molim za konsultaciju. Treba da odem do Makarske što sam shvatio kao savršen izgovor za solo vožnju. Ruta koju sam se s Guglom dogovorio kaže: - Šabac - Loznica pa prelaz Mali Zvornik - Šekovići - Kladanj - Olovo - Sarajevo - Konjic - Čelebići - Jablanica - Doljani - Rakitno - Posušje - Makarska Čitam Bosanska iskustva od rajski vožnji do zastrašivanja asfaltom od stakla. Da li neko zna ove poteze da podeli iskustvo?
  5. Dolazim do motora, a ono jedna porukica u cepu rezervoara a druga kod kontakt brave. Ljubazno napisane, potpisane, sa datumom i brojem telefona. A vrhunac ljubaznosti je sto Dejan @Zuba87kaze: "aj treba mi 30min da dodjem, krenucu odmah", da on meni donese... E jes cudo ova moto solidarnost! @Arakis, narucio ja, nego mi ovaj covek sto je radio Louis (zaboravih ime) kaze da ne ide vise. I sad motor ceka da maknem pozadinu putem EU pa da donesem delove da se igramo...
  6. Ćao kolege, Tražim sedište za Hondu vt750s, takođe poznatog kao Shadow, samo u S verziji (RS na američkom tržištu). Moj model je vt750s (rs), 2011., sedište mora da bude adekvatno. Stanje sedišta je nebitno jer treba da ide na kompletnu restauraciju kod Bobana. Hvala!
  7. Nisi me ni najmanje ugnjavio, bas mi znaci ovo sto si napisao. Jako sam skeptican prema svima koji se ovih dana "profesionalno" bave preprodajom motora, pa mi je drago da ima barem neka kuca u koju se moze uci bez bojazni (sem zdravog opreza).... Hvala puno! Bas sam se cuo sa ovim covekom sto mi je Stendovac preporucio, boga mi ako se malo jos dogovorimo oko cene eto mene u tvojoj familiji samo sa Suzukijem. Bas danas gledam par komada po Bg, nadam se da ce uskoro biti nekih lepih vesti. Hvala jos jednom!
  8. Ajde molim te. Ako upadne i neka slicica, bilo bi odlicno.
  9. Evo, stavio bih par oglasa koje sam video da mi se uklapaju: http://www.polovniautomobili.com/oglas4766448/yamaha_xvs650/ http://www.polovniautomobili.com/oglas1306521/yamaha_drag_star_650_hitno/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4421882/suzuki_bulevard_m50/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4616580/suzuki_bulevard_800c/ I jedan koji se jako izdvaja svojim dizajnom http://www.polovniautomobili.com/oglas4715374/yamaha_xvs_650_drag_star/ Mat crn stil je definitivno najlepsi. Bio je jedan slican 1100, ne bih sad ovo pisao vec bih njega dogovarao, ali se pojavio neko pre mene ) Takodje, ako znate da mi kazete da li ima razlike u motorima za trziste Amerike i kakve su one Volusia verzije?
  10. Drugari.... Posle par godina je vreme da se vratim na dva tocka, finansijska situacija mi dozvoljava. U mesavini kesa u dzepu i kreditnih sposobnosti, nastupam sa planiranim fondom od 4000. Interesuju me kruzeri, pretezno od 50ak konja, bilo koje kubikaze. Favoriti su: Yamaha DragStar 650 i 1100 Suzuki Intruder u raznim svojim Boulevard/C50/nestodrugo50 i vecim I jedan motor koji mi je jaaaako zapao za oko, Triumph America http://www.polovniautomobili.com/oglas4826762/triumph_america/ Znaci, Yamaha i Suzuki pre svega. Molim da mi date svoje misljenje u ovoj klasi/konkurenciji i ako znate nesto dobro da mi preporucite. (i misljenje o aktuelnoj ponudi na trzistu) Licno smatram da ne postoje letnja i zimska cena i ne znam ti ja sta u ovo vreme besparice i da 99% motora sa oglasa treba da se prodaje za 20-30% manju cenu od iskazane. Takodje, imam i jedan mali cruzer Beta Jonathan sa "prosviranim" agregatom (ostavio sam ga bez ulja) koji mogu da dodam u trgovinu ako neko zeli da ima vrlo simpatican mali cruiser da se igra u svojoj garazi. Prednost su mi motori sa platformom za nogu i onim "klackalica" menjacem koji se moze voziti u cipelama za posao. Sisi bar je veliki plus, vizir i ona dodatna dva fara mislim da su super stvar. Da, izbegao bih lanac (prednost kardan, mislim da se tako zove) i bez karburatora. Dodatno, ako neko ima iskustva sa prodavcima Master Car NS, zatim Coperi Arilje i Car System Sabac, molim da ih napise. Drugari, ako bilo sta znate, pisite na temu ili na inbox. Pozdrav!
  11. Evo na snimku momak to radi nekoliko puta, koliko se meni cini ovo je cista zadnja kocnica, kao onomad kontrom na ponici ) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k1yjban_64I
  12. vukmarko

    Supermoto

    Ljudi, jel zna neko nesto vise o "TERRA MODENA 198"? Osim sto izgleda, po meni, najbolje od svih SM, na papiru ima ludacke performanse a svakako ima ludacku cenu, a niko ga ne pominje... Jel u opste vredan pomena?
  13. Posto smo odlutali malo na "Pekijevu" stranu, evo jedna galerija na temu vrlo lepih ... cafe racer motora. http://www.returnofthecaferacers.com/2012/02/cafe-racer-girls-030.html
  14. Jel imas i slicicu od nazad, rep deluje zanimljivo?
  15. Dal je moguce da je ovo 2005., izgledas kao da si 15 godina mladji?! )
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja