saillor 68 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto nisam zapeo. Priznajem da grešim.Послато са TA-1024 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, saillor je napisao: Da, tako kažu policajci. Situacija je u stvari drugačija. Zabranu izriče sudija za prekršaje po drugom zakonu. Moj zet je pre 8 meseci dobio zabranu i nije smeo da upravlja vozilima svih kategorija na teritoriji R.Srbije. A prekršaj je bio na B kategoriji. Zato profesionalci, pamet u glavu. Послато са TA-1024 помоћу Тапатока I ja sam već ranije naveo da sam bio kažnjen ovog leta (B kategorija - 30 dana) i da mi je sudija za prekršaje odmah rekao da mogu da vozim motor i sve ostalo osim "B". Ako ni panduri ni sudije nisu u pravu onda jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja u prethodnom postu priznah svoju grešku.Послато са TA-1024 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 4, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste vozač profesionalac, zabrana je na sve kategorije, ako ne, samo na ''oštećenu'' kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Dexterr je napisao: Ako ste vozač profesionalac, zabrana je na sve kategorije, ako ne, samo na ''oštećenu'' kategoriju. Jel to negde tako definisano u zakonu? Ili to sudije donose po "proizvoljnoj" odredbi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7739 Napisano Decembar 4, 2019 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Voze se dva drugara motorima, obidju nekog na punoj, policija ih zaustavi, pise prijavu, sudija im odredi kaznu i zabranu... Jedan ima zabranu samo na A, a drugi posto ima sve kategorije ne sme ni traktor da vozi????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanan 12 Napisano Decembar 4, 2019 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz tog razloga postoji mogucnost zalbe na presudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano Decembar 6, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam profesionalac (imam upisane sve kategorije) i čak sam kod sudije izjavio da radim kao vozač, u nadi da će mi oprostiti, dobio sam zabranu upravljanja samo na kategoriju sa kojom sam napravio prekršaj. Kolege, koji su profesionalni vozači, i koji su učinili prekršaj "na radnom mestu" upravljajući kamionima, takođe su dobijale zabrane upravljanja i to samo na kategorije kojim su upravljali kad je napravljen prekršaj za koji su osuđeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 6, 2019 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio zabranu tri meseca za AM i ako to ni neznam staje , a za A, B, i C ne vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2627 Napisano Decembar 12, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poruka u grupi od danasPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Decembar 16, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan On 12/6/2019 at 11:51 AM, DonToni said: Ja sam profesionalac (imam upisane sve kategorije) Ako imam upisane sve kategorije da li to znaci da sam profesionalni vozac i po kom zakonu ? Kao profesionalnog vozaca su me tretirali i na lekarskom pregledu iako to nisam sto sam im i rekao a opet mi udarise ogranicenje na 3 godine. Vec sam platio kada sam to video inace bi ih oterao u 3 pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano Decembar 17, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ispraviću se, : (izvor: Agen.za Bezb.Saobraćaja) Profesionalni vozač je vozač čije je upravljanje vozilom osnovno zanimanje, i to kada upravlja vozilom, odnosno skupom vozila kategorija C, C1, D, D1, CE, C1E, DE ili D1E i koji za obavljanje svog posla mora imati stečenu početnu kvalifikaciju odnosno periodičnu obuku. AMSS: Profesionalni vozači su osobe čije je osnovno zanimanje upravljanje motornim vozilom i koje su zadužene za prevoz robe ili putnika. Da bi osoba mogla da obavlja posao profesionalnog vozača potrebno je da poseduje: · vozačku dozvolu odgovarajuće kategorije, · odgovarajuće vozačko iskustvo, · potreban nivo poznavanja propisa, · informacije o tehničko-eksploatacionim karakteristikama vozila kojim upravlja · informacije o karakteristikama saobraćajnica po kojima se kreće i uslovima koji vladaju na njima, · odgovarajuće psihomotoričke sposobnost za bezbedno upravljanje vozilomi, izražene kroz: dobru koordinaciju pokreta i orijentaciju u prostoru mentalnu stabilnost, samokontrolu i logičko rezonovanje, visok nivo odgovornosti i koncentracije. Samo osoba koja ispunjava sve ove zahteve, može obavljati poslove profesionalnog vozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje da li kamera snima i da li salju cestitke. Odgovor je DA, i bas su revnosni. Prosao sam kroz Ub i uhvati me kamera kad sam isao prema Obrenovcu 11.10.2020. i danas postar donosi kovertu sa slikama. Prekoracenje 39 km/h. Vozio sam 89 km/h ogranicenje 50. Idem ove nedelje da trazim sporazum o priznavanju krivice jer koliko citam postoji odredba u prekrsajnom zakonu da se to moze traziti od policije. Drzava je to omogucila da bi se sudije za prekrsaje rasteretile, ali lice koje ima negativne bodove u protekle dve godine ne moze traziti takav sporazum, postoje jos neki ogranicavajuci faktori kad ne moze da se trazi. Javljam ishod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 362 Napisano Octobar 20, 2020 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan U principu u nagodbi se dobije uglavnom minimalna novcana kazna i bodovi, a ne oduzima se dozvola, barem iz mog i iskusva ljudi oko mene, za slicne prekrsaje kao sto je tvoj. Za neke teze nisam siguran... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Uh!, na ulazu u Smederevo, oko 45kmh, pored bivše ekonomske škole, kolima, zna li neko, od koje brzine vata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12698 Napisano Decembar 13, 2020 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zona škole, 30kmh. Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne ode dozvola Edit: možda nedeljom uveče, ne slikaju, još Korona.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2627 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ekonomski tigar ne bira Znam da su neke fiksne kamere po bg nameštene da možeš da prekoračiš do 20km/h,sajam,autoput genex,... Jednom su me zaustavili na silasku sa mosta na adi, pre petoševića, dozvoljeno 50, ja vozio 71.gde mi je rekao da sam vozio 1 km/h sporije, radar me nebi snimio. Za Ub ću baš da pitam drugare, A za školu ti želimo sreću Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5465 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Za skolu bi trebalo da vazi ogranicenje radnim danima od 7-21h, 30kmh, posle 50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4908 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lug, ne nerviraj se neće tu biti nikakvih bodova, sve se da rešiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Decembar 14, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan za moj ishod. Bio sam u policijskoj stanici UB da dam izjavu ko je vozio motor, priznao sam da sam to bio ja. Sada cekam poziv od sudije za prekrsaj i sa tim pozivom idem u PS Rakovica ili PS Ub da trazim sporazum o priznavanju krivice. Kad priznam krivicu i napravim sporazum sa policijom oni salju sudiji za prekrsaj koji uglavnom odustaje od daljeg gonjenja. Policajac mi je rekao da kamera na prilasku Ubu slika iznad 80 km/h, bila je podesena na 70 ali su je ove godine bazdarili na 80. Mene je uslikala sa 89.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...