Bokisa 28 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Interesuje me da li neko zna kako reaguje na motor i da li radi uopste kamera za prekoracenje brzine na ulasku u UB iz pravca Obrenovca? Juce sam imao sat vremena posle posla i lepo vreme bilo pa reko da iskoristim to da provozam motor neki osrednji krug. Iz Obrenovca otisao do Uba valjevskim putem pa se vratio za Obrenovac novim autoputem, sve u svemu fina jedna voznjica. Medjutim na ulasku u Ub me izgleda uhvatila kamera na verovatno 100-110 km/h a to je cini mi se naseljeno mesto ogranicenje 50 km/h. Pa ako imate nekih informacija podelite ili ako vas je uhvatila neka kamera interesuje me otprilike kolika ce kazna biti, i da li ce biti zabrana voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da snima samo sa prednje strane,odnosno pri ulasku na ub.A koliko znam ,još nije u funkciji,i ja sam sinoć zaboravio na njuПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Octobar 10, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Како си стекао утисак да те је "ухватила" камера. Раније су имале обичај да блицну ....али то је било још за време Тита Послато са LG-H870 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisa 28 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BaneVuk58 je napisao: Како си стекао утисак да те је "ухватила" камера. @BaneVuk58 Neka crvena lampcia je bljesnula sa kamere, bio je sumrak pa se bas jasno videla. @Krmco to bi bilo super, nadam se da si upravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4818 Napisano Octobar 10, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Gledam naslov , pa sam pomislila leleeee kakve su sad to " UB " kamere i da li je moguce da su opet smislili nesto novo 1 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Octobar 10, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Има једна камера на уласку у Смедерево и увек се ту зај.бем и наравно опет приликом БЈБ гулаша прошле недеље. Ту возе сви као бабе. За сад ништа хвала Богу није стигло. Да ли она уопште ради или само плаши људе ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Octobar 10, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Бокиса... Јел' ти црвену лампу видео спреда или ретровизору?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano Octobar 10, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo ima kamere na svim ulazima u grad. Još uvek ne radi ona na potezu centar ka kovinskom mostu. Ostale rade. Svaku sliku mora da procesuira čovek. Kako ti se zalomi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisa 28 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Spreda, i to mi se cini na nekoj "idealnoj" udaljenosti. Ovako je izgledala otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano Octobar 10, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da znate šta vas čeka u SD. Meri samo do 180 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Octobar 10, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Има једна камера на уласку у Смедерево и увек се ту зај.бем и наравно опет приликом БЈБ гулаша прошле недеље. Ту возе сви као бабе. За сад ништа хвала Богу није стигло. Да ли она уопште ради или само плаши људе ???Ja se juce bukvalno zaneo na ulasku u SD, iz pravca Mladenovca/Vodnja, prekoracio sam sigurno 20-30 km/h, sve kao znam ima kamera ali prvi put iz tog pravca pa nisam imao pojma gde su. Sad znam, a ako stigne i kazna, zapamticu sigurno na duge staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Octobar 10, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Bokisa je napisao: @BaneVuk58 Spreda, i to mi se cini na nekoj "idealnoj" udaljenosti. Ovako je izgledala otprilike. Nemaš brige onda....osim ako ti tablica nije bila na čelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisa 28 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 ova najvislja je bila okrenuta suprotno, da snimi sa ledja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sad dobio info da jedno vreme nije radila,a raspitace mi se da li je u funkciji trenutno Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Octobar 10, 2019 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Има једна камера на уласку у Смедерево и увек се ту зај.бем и наравно опет приликом БЈБ гулаша прошле недеље. Ту возе сви као бабе. За сад ништа хвала Богу није стигло. Да ли она уопште ради или само плаши људе ??? Radi! I na ulazu u SD i ona na izlazu, tamo ka zelezari. Dobije drugar dve koverte u istom danu. U jednoj brzina 83km/h, a u drugoj 90 i nesto. Razmak slikanja 20min... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Octobar 10, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Radi! I na ulazu u SD i ona na izlazu, tamo ka zelezari. Dobije drugar dve koverte u istom danu. U jednoj brzina 83km/h, a u drugoj 90 i nesto. Razmak slikanja 20min... И......?Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Octobar 10, 2019 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kolko su ga naguzili, al smederevski mup mlati pare na te kamere... @Alekre ce da ti potvrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To i jest jedina svrha tih uredjaja....Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano Octobar 10, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo u poslednjih 10 godina imali strašne nesreće. Jedna budala ubi dva deteta na trotoaru. Jednog čoveka su u magli pogazili više puta na drumu kao životinju... Jedno vreme sam imao od kuće do centra 12 ležećih na 3 kilometara. Ništa nije pomoglo dok nisu postavili kamere. Pogotovo ta na potezu za železaru koja hvata prekršaje u zoni škole. Tu je ograničenje 30. Lokalci su idioti, voze 20 od znaka znaka. Ko je u tranzitu upeca se. Da su rešili problem sa divljaštvom - jesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Octobar 10, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes Srbina da naucis redu tako sto ga obrazujes. To je mozda moglo nekada, sada samo po dzepu. Ja bih povecao kazne bar 2-3 puta. Pa se manijaci koliko god hoces. Bio kolega prosle godine kod rodjaka u Norveskoj i u nekoj ulici ogranicenje 30. Pita on zbog cega, kaze da buka ne smeta stanarima. I svi voze 30. Probao ovaj kada je dosao da se pravi pametan i stigla mu cestitka na kucnu adresu. Vise se ne pravi pametan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Octobar 10, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Видим на Али-ју спреј ($10) није за сечу вена који решава те проблеме. Иначе служи као флуо рефлексија за бициклисте и безбојна је. Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 10, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam naslov , pa sam pomislila leleeee kakve su sad to " UB " kamere i da li je moguce da su opet smislili nesto novo3: Nesto poput"UB"kamera sto znaci Uhvati Bajkera kad prebrzo voziPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1515 Napisano Octobar 10, 2019 Никад не једи жути снег!, 715 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pa jebga brale, evo ja cu da se pravim pametan ako niko nece... sto vozis 110 gde je dozvoljeno 50? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokisa 28 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: T7 Prijavi odgovor kao problematičan @WlayCo slucajno 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10247 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan idem autom ka Topoli iz AR-a kad mi blicnu jedan pre kružnog toka na ulazu u Topolu, ja pustim gas prolazim krivinu i već vidim kružni tok... Gde se, gde su? Mangupi ušli u kružni tok koji inače ima dve trake, oni u spoljnoj, upalili sva 4 migavca i slikaju iz mog pravca... očekujem čestitku... možda okp 80-ak km/h, dozvoljeno 60...mada mislim da su nepropisno stali u kružni, što ih ne slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...