Ivan Cirkovic 37 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Nakon relativno kratkog podsecanja voznje motora na novom CB500F, vec sam ga bacio u oglase i imam kupca. Ja sa druge strane idem na znacajan upgrade - nasao sam CBR 1000 RR koja mi se svidja od lika koji uvozi i prodaje motore i na dobrom je glasu. E sad, u pitanju je CBR iz 2008 godine, i izgleda brutalno dobro, ocuvano i super se cuje i ide kao grom. Ja sinoc vec bio prelomio, medjutim cuo sam se sa Shonetom koji snima motovlogove (nedavno je upravo moj CB500F bio na testu i mozete naci na YT taj video klip) i on mi kaze da ne preporucuje CBR-ovke iz 2008 i 2009 godine jer trose ulje nebormalno?! Bacio pogled na strane forume i stvarno se pise o tome, ali na kraju kao sve je prenaduvano i sve zavisi od primerka. Da li moze neko sa ozbiljnijim iskustvom da mi pomogne na ovu temu? Da li je to stvarno bio problem i da li je to bas tako? Hvala svima unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ti zivot bio laksi da si samo napisao drugi deo, gde pitas da li rr ima problem sa trosenjem ulja ovako kad prelazis sa 500 na 1000 ,noga jedna i grobu Na tu temu potrosnje ne znam ,znam da 600rr nema taj problem, ako nije presao 5.000km na stazi ili 100.000km na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da posjedujem cbr 1000rr iz 2008, mogu da kazem par stvari. Motor se prelijepo vozi, dusu dao za pocetnike povlaci jako iz niskih obrtaja, snage ima i vise nego sto ti treba, upravljiv, nije veliki potrosac, pouzdan. Vozam ga i po stazi i po cesti vikend voznje, nemam zamjerku zaista, i udobnost je zadovoljavajuca, ipak je to R. Sto se tice te famozne potrosnje ulja, jeste bilo je dosta zalbi, mada nadji dobar ocuvan primjerak i nemas brige. Ja dosipam 0.2l na 1000-1500km, ali pazi, to je kombinacija staza / cesta, sto mislim da je zanemarivo. Uz gorivo i jedini kao trosak, jaci trosak Ukratko, motor je fantastican ako nabodes dobar primjerak, samo pamet u glavu, zvecka je to opasna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Apsolutno sam svestan sta je hiljadarka. Sta vise, probao sam motor koji nameravam da kupim. Rec je o sledecem: Honda CBR 1000RR Fireblade WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1000RR Fireblade, 2008. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 30200 km, Batajnica. Cena... Za lika koji prodaje imam dobre preporuke, par drugara sa Honda klub Srbija je saradjivalo sa ovim likom i imaju samo reci hvale. Motor ce ici na proveru ili u Deltu ili od strane kvalitetnog majstora i to je to. Motor bolesno vuce i ubrzava, ali sve je u glavi. Ja sam i sa Tomosom imao incident koji je mogao da me kosta skoro zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 4, 2019 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oko prodavca nemaš šta da brineš. Za ovaj model... Dosta negativnih kritika na račun potrošnje ulja i pouzdanosti agregata. Nemoj samo da budeš veran brendu i imenu. Uzmi ono što je bolje u tom trenutku po stanju, ceni i opremi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16314 Napisano Octobar 4, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ivan Cirkovic je napisao: Hvala na savetima. Apsolutno sam svestan sta je hiljadarka. Sta vise, probao sam motor koji nameravam da kupim. Rec je o sledecem: Honda CBR 1000RR Fireblade WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1000RR Fireblade, 2008. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 30200 km, Batajnica. Cena... Za lika koji prodaje imam dobre preporuke, par drugara sa Honda klub Srbija je saradjivalo sa ovim likom i imaju samo reci hvale. Motor ce ici na proveru ili u Deltu ili od strane kvalitetnog majstora i to je to. Motor bolesno vuce i ubrzava, ali sve je u glavi. Ja sam i sa Tomosom imao incident koji je mogao da me kosta skoro zivota. I od mene preporuka za Branu, znam ga licno i znam kakve motore prodaje...kupio sam od njega dva komada...neces pogresiti koji god njegov motor da kupis... a da ti je dao da probas motor pre kupovine, cisto sumljam... Nisam je posedovao ali je imao drugar istu ovakvu, samo crnu, pa sam imao prilike da je probam vise puta, meni licno se nesto preterano i ne dopada, ja bih pre uzeo onaj njegov k8 ali ti mogu reci da je i Honda prilicno prgava i nikako nije za pocetnike. Srecna kupovina i pamet u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 4, 2019 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Heh, meni je dao TDM da probam. Pratim mu oglase stalno, ima dobrog GS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto bih lagao da sam probao njegov motor. Konkretno sinoc oko 20h sam bio kod coveka, isterao motor u dvoriste, upalili motor da cujemo zvuk a onda ja zamolio samo prva, druga, treca da probam. Covek mi dao na pravcu u ulici u kojoj mu se nalazi kuca, a sece onu glavnu (zaboravih kako se zove). Inace, evo i ovde vec ima komentara i da i ne u pogledu tog gutanja ulja. Bem li ga sta je istina...valjda ce ovaj konkretan model biti dobar. Idem sutra u Deltu da nesto uradim na mom CB500 pa imam dogovor sa Branislavom da dotera CBR da ga pregledaju majstori pa cemo videti ishod. A da je prgav, vala jeste bas bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Inace, dvoumim se i dalje pomalo da li ipak da se upgrade-ujem na CBR600RR pre nego na 1000, ali kazu svi da ce mi posle nekog vremena opet srce traziti 1000-ku. I sto smaranje onda :). Pravo u centar pa polako i pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4412 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta famozna potrosnja samo za 1000 ili vazi i za 600 ? Moja je iz 2010 god , ali nisam jos ni proveravao dal gubi ulje ili ne ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 4, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Moja honda nema problem s uljem. (07 600rr) Ako razmišljaš o 600 kako bi prešao poslije na 1000, bolje preskoči i idi na 1000 jer razlika nije tolika, razlika je u stilu voznje donekle pa npr 600 bih prije preporucio ako hoces vise i lakse da ga obaras, da iskorisistis malo vise gasa jer na 1000 cim das gas letis, ovamo mos malo vise da odvrnes i snaga je gore u obrtajima, zabavniji mi je makar za sad a mozda odem na 1000 opet kroz koju god zavisno od sta mi se bude radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Jel ta famozna potrosnja samo za 1000 ili vazi i za 600 ? Moja je iz 2010 god , ali nisam jos ni proveravao dal gubi ulje ili ne ? Sent from my iPhone using Tapatalk Samo za 1000 i to godiste 2008 i 2009! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4412 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo za godiste 2008 kod 2009 pa na gore su to ispravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan 1000rr 2008 i 2009 imaju taj problem sa trosenjem ulja. 2010 je reseno. Cak je honda priznala gresku 2008 i povukla taj model iz prodaje na neko vreme. 2009 po tvrdnji Honde ne bi trebao da ima taj problem, ali se i dalje desava na nekim primercima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...