Nile. 1467 Napisano Avgust 22, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Prvo paljenje, nije verglala ni dve sekunde... Ovo sto se cuje kad dajem gas malo je iz razloga sto nema niti kutiju za filter za vazduh niti filter vazduha pa se cuje strujanje i uvlacenje vazduha kroz injektore... 22 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 22, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Spreman si za kvalifikacije u motogp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bome, baš me veseli to sponzorstvo.A sad na registraciju. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo Sad da se sve sklopi, uglanca i na foto sešnVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma u vožnju, kakav foto sešn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Avgust 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam dala Mašina baš lepo reži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Napokon. Kako lepo zvuci. Sad zavrsiti i u voznjuuuu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 718 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore,nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Golgota.... Al je zato uspeh slađi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 23, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari.. Ima jos posla, evo danasnjih radova... Provozao motor, nisam se setio da bacim pogled na tablu da vidim voltazu, stao da sipam gorivo, zaverglam, motor jedva okrene radilicu ali na svu srecu upali, pogledam voltazu na tabli, 12.4v (pre rasturanja motora bilo 14v) bez svetla i ventilatora... Eto belaja. Odvezem motor kuci, parkiram, opsujem par puta i batalim. Ustanem jutros, i jovo nanovo, skidaj rep da vidis sta se desava, i.... Em progorela zica em dodirnula masu... Majstor neki domaci se zaigrao... Ali nema frke da predjemo na moj deo posla. Skratio sam sve do zdravog dela sve 3 zice i ubacio novu za nijansu debljeg preseka od fabricke... Svaki presek od 6 (po 3 na obe strane) koliko ih je ukupno je posebno izolovana na svakom spoju, deblji sloj izolir trake + svaki spoj posebno termo buzirom do 800c pa onda sve u jedan snop... Finalni produkt... Rezultat... Ne zamerite tabla je prljava... Dok sve ne sredim ne 'vatam se krpe... Idemo dalje.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 23, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da vas obavestim samo, iz nepoznatog razloga, i ako je sve bilo u redu, ali apsolutno sve, vozio sam ceo dan, lagano bez zurbe, da bi na kraju, na nekih 50kmh iz nepoznatog razloga blokirao zadnji tocak i ja sam pao i kotrljao se po putu 20ak metara a motor je klizio nekih 50ak, istog momenta sam otrcao do motora da ga sklonim sa puta, izgurao ga, menjao brzine izbacivao ga sve bilo ok tocak radio normalno, kada sam seo na zemlju, tu mi je bio kraj, nosio sam od opreme jaknu i kacigu, ubio sam se ko macka, preloma nema ali svega ostalog ima, i pored opreme mnogo koze sam strgao sa sebe, ugruvao sam se ne mogu da se pomerim ni milimetra, drugari su otisli po motor, kazu nista blokirano nije sve radi savrseno, sta se desilo nemam pojma, niti sam kocio, niti mi je izletelo nesto, niti sam se prepao necega, niti je bilo peska, a nisam se kretao ni 50kmh. Motor nije pretrpeo velika ostecenja, nije ispustio ulje i vodu, nije se isktivio, jedino u oklopi pretrpeli stetu, tome i sluze... Jos informacija cete dobiti kasnije, u hitnoj sam na pregledima, osecam se ok, imam zive rane svuda i pocepao sam sve na sebi jer sam se kotrljao 4-5 puta. Dobro sam, nema razloga da brinete, jedino ostaje misterija sta se desilo, jer je sve apsolutno u redu bilo sa motorom odmah nakon pada odguran je normalno presaltan iz trece u prvu pa u neutral, u brzini isao pod kvacilo, nista blokiralo nije niti se ispostavilo da je nesto sto sam ja lose uradio sklapajuci ga, ja svakako to nisam ni rasturao tako da.. Videcemo kad dodjem sebi, a vama hvala na svemu veciti sam vam duznik!!!! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Држи се. Јављај како си, јебо мотор сада... Желим ти брз опоравак! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa posle svega, brz oporavak zelim.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva golgota sa tim motorom. Glavu gore, vidaj rane a motor ce da se sredi kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12978 Napisano Avgust 23, 2020 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poli taj motor benzinom i zapali ga. Nikad od toga neće motor da bude. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 23, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo i nesto oko kvacila 100% . Taj motor je izgleda imao od pocetka problem sa kvacilom, pa se razletela korpa i to je bio uzrok problema, pa je sad Sale stvavio drugu i desio se neki bag. Kako i zasto, to je pitanje... Vazno je da si ti ok i da si dobro prosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to majstor ako posle njegove popravke treba sve da se proverava.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 23, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je nesto oko kvacila zabagovalo, nema druge sve je bilo ok vozio sam polako bas iz razloga da se uverim da je sve ok a i inace vozim polako ave dok se ne uverim da je sve ok. Nesto je tu zablokiralo na sekund a ne znamo sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga.... Ne daj se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ti dobro, sve drugo se da resiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bakcuzan motor, oma u oglase.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jebeno skroz.Jesi li nosio rukavice? Gde si povredjen? Želim ti brz oporavak i da bolovi brzo prodju.Živote raskrsnico... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...